PoliPop...EVDE KALARAK VİDEO KLİP ÇEKTİLER!

PoliPop...EVDE KALARAK VİDEO KLİP ÇEKTİLER!

Türkiye'nin ilk Pop Korosu PoliPop sosyal tedbir nedeniyle bir araya gelemediğimiz şu günlerde koro provalarına online olarak devam ediyor.

Vokaliz'in kurucularından ve Solo acapella videolardan tanınan şefleri  Tolga Gülen yönetiminde geçen hafta provasını yapıp öğrendikleri Buray'ın #EvdeKal şarkısını video klip haline getirerek yayınladılar.

Buray çağrı yapmıştı

Şarkıcı Buray'ın 26 mart'ta instagram hesabından #EvdeKal şarkısını "dilediğiniz gibi video hazırlayıp internette paylaşabilirsiniz" çağrısına PoliPop'tan video kliple cevap geldi. 

PoliPop; Buray'ın #EvdeKal şarkısını geçtiğimiz çarşamba akşamı Tolga Gülen'in YouTube kanalı üzerinden yaptıkları bir prova ile çalışmışlardı.

Perşembe ve Cuma günleri koro üyeleri bireysel çalışmalar yapıp çektikleri videoları aynı zamanda videonun ses ve görüntü montajını da yapan Tolga Gülen'e gönderdi.

Yoğun bir montaj sürecinin ardından Pazar günü öğle saatlerinde PoliPop'un resmi sosyal medya hesaplarından Buray'ın #EvdeKal şarkısı paylaşıldı.

Yaşamlarımızda herkesin Korona'dan etkilenmemek için aynı zamanda morale de ihtiyacı olduğunu dile getiren Tolga Gülen; sosyal tedbir süreci boyunca PoliPop ve PoliRock korolarının provalarını periyodik olarak online bağlantı üzerinden gerçekleştireceklerini dile getirdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.