`Poolport Ayak Bilardosu`... AYAK BİLARDOSU İLE, YENİ YILDA YENİ EĞLENCEYE HAZIR MISINIZ?..

`Poolport Ayak Bilardosu`... AYAK BİLARDOSU İLE, YENİ YILDA YENİ EĞLENCEYE HAZIR MISINIZ?..

Gündelik hayatımızda insanlarda farkındalık yaratacak, spor ve eğlence amaçlı olarak kullanılacak şekilde tasarlanmış ayak bilardosu, yeni yılın en ilgi çekecek spor dallarından biri olmaya aday görünüyor...

Haber; Mehmet KARADEMİR

Spor ve eğlence amaçlı olarak kullanılacak şekilde tasarlanmış ayak bilardosu, yeni yılın en ilgi çekecek spor dallarından biri olarak başta İstanbul olmak üzere Anadolu ve diğer metropollerde de hızla yayılmaya devam ediyor.

Türkiye'yi ayak bilardosu ile tanıştıran genç yatırımcı Selçuk Ünal, yeni yılda yeni hedeflerinin spor ve hizmet sektörü başta olmak üzere her alanda "eğlencede yeni bir soluk" sloganı ile yola çıkmak olduğunıu söylüyor ve şöyle devam ediyor."güzel bir fikir her zaman değerinin karşılığını bulur. Elbette nasıl uygulayacağınıza dair iyi bir planınız varsa".

POOLPORT AYAK BİLARDOSU NEDİR ?...

Gündelik hayatımızda insanlarda farkındalık yaratacak, spor ve eğlence amaçlı olarak kullanılacak şekilde tasarlanmış, farklı bir yapılanmaya sahip dev bir ayak bilardo masasıdır.

POOLPORT AYAK BİLARDOSU NASIL OYNANIR ?..

Uzunluğu 7 metre genişliği 3.5 metre olan dev bir Amerikan Bilardo masasıdır.Bilardo toplarının yerine futbol topu, ıstaka yerine ise ayaklarımızı kullanıyoruz. Poolport topları normal futbol toplarına göre daha elastik ve zıplamayan özelliğe sahiptir. 16 top ve 2 oyuncunun tıpkı bilardodaki gibi oyunu açması ile başlıyor. 6 minik delikli kalelere kendi toplarını beyaz top aracılığı ile atmaya çalışıyorlar.

Fauller Bilardodan,Vuruş Teknikleri Futboldan,Eksik Olan Tel Şey Ofsayt...

Poolport Ayak Bilardosu çeşitli hizmet sektörlerinde yerini almayı bekliyor. Bunlar AVM'ler, Otel ve Otel Beach Alanları ,Cafe'ler, Üniversiteler,Kolej ve Öğrenci Yurtları, Profosyonel ve Amatör Futbol Kulüpleri ve Spor Tesisleri, Belediye Şenlikleri ve Festivaller.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.