POPSAV'DAN  1000 TL DESTEK AÇIKLAMASI!

POPSAV'DAN 1000 TL DESTEK AÇIKLAMASI!

Popüler Müzik Sanat Vakfı (POPSAV), koronavirüs salgınından etkilenen müzik sektörüne, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın maddi destek açıklamasına karşın bir bildiri yayınladı.

Müzik ve sahne emekçisi arkadaşlarımıza duyuru

POPSAV olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından pandemiden olumsuz etkilenen müzik emekçilerine destek kampanyasında, meslek birliklerinden bağımsız olarak görev almış bulunmaktayız.

Bu kampanyadaki sorumluluğumuz herhangi bir meslek birliği bünyesinde yer almayan sektör çalışanlarının belirlenmesi ve bu yardımdan faydalanabilmesini sağlamaktır.

Türkiye’nin dört bir yanında kayıt dışı ve yoksulluk sınırında bulunan sektör emekçilerinin sayısı tahmin edilenden çok daha fazladır.

Vakıf olarak amacımız ve en büyük hedefimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sunduğu bu desteğin maksimum sayıda ihtiyaç sahibi gerçek müzik ve sahne emekçisine ulaşabilmesidir.

Bu yardımların, geçeceğine emin olduğumuz bu zor dönemde sıkıntıların bir nebze de olsa atlatılmasına yardımcı olmasını umuyor, güzel günlerde sahnelerde yeniden buluşmayı diliyoruz.

posav-aciklama.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum