Poyraz Karayel.. OYUNCULAR OTİZM VAKFI İÇİN MİKROFON KARŞISINDA!

Poyraz Karayel.. OYUNCULAR OTİZM VAKFI İÇİN MİKROFON KARŞISINDA!

Kanal D’nin başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve büyük beğeni toplayan dizisi Poyraz Karayel’in oyuncuları Tohum Otizm Vakfına destek olmak için mikrofon karşısına geçti.

 

"Ben Büyüyünce" adlı kampanyaya destek vermek amaçlı, yine proje ile aynı ismi taşıyan parçayı seslendirmek için bir araya gelen oyuncular, Otizmde erken tanı ve özel eğitimin önemine dikkat çekmek için bir araya geldi.

 

Nisan ayı itibari ile ulusal platformda başlayacak olan Projedeki ortak amaç, kamuoyunu otizmin belirtileri konusunda bilinçlendirmek ve erken tanı ve eğitim otizmdeki önemini vurgulamaktır. Otizmli çocukların sosyal hayata kazandırılmalarını sağlamak amacıyla herkesi otizmli çocukların “güneşi olmaya” çağırıyoruz...

Aynı zamanda” şarkısının, sosyalmedyadan #benbuyuyunce etiketiyle paylaşılması ve böylece geniş kitlelere duyurulması hedefleniyor.

Otizm doğuştan gelen ya da yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan karmaşık bir nöro gelişimsel bozukluktur. Otizmin günümüzde bilinen tek tedavisi, erken tanı ve yoğun eğitimdir!  Bugün doğan her 68 çocuktan 1’i otizm riski ile dünyaya gelmekte ve Ülkemizde 0-18 yaş grubu arasında yaklaşık 352.000 otizmli 

İŞTE O ŞARKI;

https://www.magazinkolik.com/poyraz-karayel-oyuncularindan-tohum-otizm-vakfina-buyuk-destek-25v.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.