Prens Harry - Meghan Markle... LÜKS MALİKANEYİ SATIŞA ÇIKARDILAR!

Prens Harry - Meghan Markle... LÜKS MALİKANEYİ SATIŞA ÇIKARDILAR!

İngiliz Kraliyet ailesinin dillerden düşmeyen çifti Prens Harry ve Meghan Markle'dan çok konuşulacak bir adım geldi. Geçtiğimiz yıllarda kraliyet ünvanlarından vazgeçerek ABD'ye yerleşen çiftin sessiz sedasız taşındıkları evi satışa çıkardıkları öğrenildi.

Olaylı bir biçimde Kraliyet'ten ayrıldıklarını açıklayan Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'dan dikkat çeken bir adım geldi. 

ABD'li ünlü sunucu Oprah Winfrey'e verdikleri röportajla dünya gündemine oturan çift bir kez daha dikkatleri üzerlerine çekti...

MALİKANEYİ SATIŞA ÇIKARDILAR

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden 2020'de ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın California'nın lüks semti Montecito'da bulunan malikânelerini satışa çıkardığı açıklandı.

9 YATAK ODASI, 16 BANYO...

Prens Harry ve Meghan Markle'ın 11 milyon sterline aldığı malikânede 9 yatak odası, 16 banyo, devasa bir oyun alanı, spor salonu, yüzme havuzu, tenis kortları, sauna, çay evi ve kütüphane bulunduğu belirtildi.

Malikânenin satış fiyatı henüz belli olmasa da Prens Harry ve Meghan Markle'ın evden memnun olmadıkları gerekçesi ile satışa çıkardıkları iddia edildi.

AYNI SEMTTE YAŞAMAK İSTİYORLAR

Öte yandan iki çocuk sahibi çiftin yine aynı semtte yaşamak istedikleri bildirildi.

Kaynak:sabah.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.