Prof. Dr. Onur Erol? ÜNLÜ ESTETİKÇİYİ ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI!..

Prof. Dr. Onur Erol? ÜNLÜ ESTETİKÇİYİ ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI!..

Ünlüleri estetikçisi Prof. Dr. Onur Erol yönetimindeki M-Onep Kliniği; ameliyatsız güzellik, anti agi bölgesel incelme ve cilt tedavilerindeki tecrübesini Etiler'den sonra Nişantaşı'na taşıdı.

Açılışını 7 Ocak Cumartesi akşamı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Prof. Dr. Onur Erol'un gerçekleştirdiği M-Onep Nişantaşı Kliniği; 300 metrekareye yayılmış 10 uygulama birimi ile bölgenin güzellik ve estetik üssü olmaya hazır.

Moda, cemiyet, sanat dünyasından ünlülerin katıldığı açılışta CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum, Filiz Akın, Ebru Şallı, Seray Sever, Nil Burak, Ruhat Mengi gibi isimler yer aldı..

Nişantaşı'nın en kapsamlı Kliniklerinden biri olan merkezin kadrosunda dermatol ve estetisyenler dışında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı da var. Klinikte botoks, dolgu, lazer epilasyon, peeling, cilt yenileme, leke tedavileri, Obagi, Darp Lamer, Clinique bakımları, Asmer medikal el-ayak bakımları yapılacak.

Merkezin gençleştirme programları arasında PRP, Thermage, Fraxel, Oksijen Terapi; Bölgesel incelme, sıkılaşma ve selülit tedavileri arasında ise; Endermolab, Vela, Slim-Up,

Zeltiq sistemleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.