PROFESYONEL MAKYAJ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE'DE!

PROFESYONEL MAKYAJ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE'DE!

Make- Up Studio ürünlerinin basın tanıtımında markayı ülkemize getiren Tekin Acar, manken Tatiana Marinescu'ya elleriyle makyaj yaptı...

40 ülkede satışa sunulan ve özellikle film, sahne dünyası ile profesyonel makyaj artistlerinin tercihi olan Make-Up Studio'nun Lansmanı, Leb-i Derya'da, ünlü manken Tatiana Marinescu ve ünlü makyör Ahmet Yıldırım'ın yaptığı muhteşem bir makyaj şovu ile gerçekleştirildi. Ahmet Yıldırım şovunda, Make-Up Studio uzmanlarının 2011 makyaj modası tavsiyeleri ile uyguladığı farklı teknikler ile Tatiana Marinescu'dan 4 farklı kadın yarattı.

Make-up Show sürerken TCA yönetim kurulu başkanı Tekin Acar , Ünlü model Tatiana Marinescu nun makyajını kendi tamamladı.

Öncelikle profesyonel makyaj artistlerinin taleplerini karşılamak için yaratılan; kısa sürede kozmetik piyasasında tüketicilerin de gözdesi olan Make-Up Studio markası, çok farklı renk seçenekleri ve zengin ürün çeşitleri ile makyajda öncelikle güveni ve farklılığı simgeliyor.

Dünyaca ünlü bir çok sanatçının ve özellikle Hollywood starlarının tercihi olan Make-Up Studio pek çok profesyonel makyaj artistinin tercihlerinde ilk sırada yer alıyor.

2011 Sonbahar - Kış makyaj trendlerini belirleyen Make-Up Studio yüksek kaliteli, gösterişli ve özenle hazırlanmış ürün yelpazesi ile sizleri bekliyor.

150'den fazla göz farı , 75'den fazla fondötenin, 60'dan fazla ruj seçeneğinin yanı sıra makyaj sanatçılarının kullandığı profesyonel aksesuar ve malzemelerin de yer aldığı geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Make-Up Studio ürünlerinin, çok amaçlı kullanımı ve sonsuz bir renk paletine sahip olması bayanların artık kendi makyaj artistlerini çantalarında taşıyacağına bir işaret.

Lansman için Türkiye'ye gelen Make-Up Studio'nun üreticisi Special Cosmetics'in Genel Müdürü R.L. Koopman yaptığı konuşmasında "Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. Make-Up Studio'nun felsefesini anlayan, perakende sektöründe bilinen ve tüketicilerin profesyonel makyaj ürünlerine artan talebini fark eden TCA ile de ortak olduğumuz için mutluyuz. TCA'nın Make-Up Studio ailesine katılmasından çok memnunuz, umarız verimli ve uzun bir işbirliğinin başlangıcı olur" dedi.

Make-Up Studio ürünlerinin anti alerjik olması ve asla hayvanlar üzerinde test edilmemesi bir diğer önemli özelliğidir.

Make-Up Studio Türkiye'nin en büyük ve en yaygın kozmetik mağazalar zinciri olan Tekin Acar Cosmetics Mağazaları'nda sizlerle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.