Quality of Magazine... YENİ YILA ERKEN MERHABA

Quality of Magazine... YENİ YILA ERKEN MERHABA

Magazin ve cemiyet dünyasının köklü dergilerinden Quality of Magazine, dün akşam Maslak 1453’teki PM Restaurant'ta muhteşem bir yeni yıl partisi gerçekleştirdi.

Sürprizlerle dolu özel geceye  iş, sanat, magazin, cemiyet ve spor dünyasından ünlü isimler katılırken davete katılan isimler arasında adeta şıklık yarışı yaşandı. 

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunucusu olduğu, Oryantal Didem'in muhteşem danslarıyla renklendirdiği gecede Güliz Ayla şarkılarıyla seçkin davetlileri coştururken, sahnedeki yeni yıl coşkusuna Serkan Kaya, Aslı Hünel, Ferman Toprak gibi ünlü sanatçılarda ortak oldu. Eğlencenin ritminin baştan sona hiç düşmediği özel gecede şarkıları ile davetlileri coşturan sahnelerin yıldız isimleri sergiledikleri performanslarla coşkuyu ikiye katladılar.

quality_yilbasipartisi1.jpg

Gecenin sonlarına doğru geleneksel yeni yıl pastasını sanatçı dostları ve Ali Ağaoğlu'yla kesen Salih Keçeci; '

'Bu akşam bizlerle birlikte burada olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni yıl sevgi dolu, hep birlikte olacağımız, dostluklarımızı daha da pekiştireceğimiz bir yıl olsun. Hayatta en değerli şeylerde biri de dostluktur.

Gerçi bizimkisi artık dostluktan da öte. Biz artık bir aileyiz. Burada olan, bu ailenin bir ferdi olan herkese şükranlarımı sunmak istiyorum.'' ifadelerini kullanarak büyük alkış aldı.

quality_yilbasipartisi2.jpg
Pasta kesiminin ardından organizasyona katkıda bulunan sponsorlara plaket takdimi ile devam eden gece, Aslı Hünel, Ferman Toprak ve Serkan Kaya'nın sürpriz düeti ile noktalandı.

 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.