Radyo Akademi Ödülleri...RADYO OSCAR'LARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Radyo Akademi Ödülleri...RADYO OSCAR'LARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Bu sene 2. si düzenlenen Türkiye'nin en büyük radyo ödül organizasyonu olan Radyo Akademi Ödülleri'nde sektörün en başarılı radyo ve radyocuları Türkiye'de ilk radyo yayının başladığı 6 Mayıs tarihinde ödüllerine kavuşuyor.

Dünyanın en güvenilir sistemlerinin başında gösterilen "Facebook Oylama Sitemi" Türkiye'de ilk kez bu organizasyonda kullanıldı.

Rafet el Roman, Kendi, Zeo, Suadiye, Orhan Ölmez, Ahmet Selçuk İlkan ve Suat  Suna yeni şarkılarını ilk kez bu gece sevenleriyle buluştururken Aynur Aydın ve Tuğba Özerk de  performanslarıyla sahnede olacak.

Gecenin sunuculuğunu oyuncu Murat Serezli ve TRT FM programcısı Banu Karakuş üstlenirken, Türkiye'de ilk defa bir gala gecesinde bir bayan, NTV Radyo Spikeri Öykü Özdoğan, gecenin sunumuna dış ses olarak katkıda bulunacak.

Bu yılki organizasyona Beykoz Belediyesi ev sahipliği yaparken İstanbul Büyükşehir Belediyesi  ve Fonex Kozmetik katkıda bulunuyor. 

Organizasyonu İyi İşler tarafından gerçekleştirilen Radyo Akademi Ödülleri gala gecesi canlı olşarak Kral TV, TMB TV ve 50 yerel televizyon kanalından aynı anda yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.