Radyo Ritim… İFTARDA LANSMAN!

Radyo Ritim… İFTARDA LANSMAN!

Sanat, Spor ve Radyo dünyası Radyo Ritim'in düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul'da boğaz manzarası eşliğinde Yeniköy Kaşıbeyaz'da gerçekleştirilen iftar yemeğine; sanat, spor, siyaset , televizyon ve radyo dünyasından yoğun katılım oldu. 

 

Radyo Ritim Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Baştürk, Eşi aynı zamanda Radyo Ritim Genel Müdürü Burcu Baştürk, Radyo Ritim Genel Müdür Yardımcısı Savaş Karabelli, Radyo Programcısı Enes Özdemir ve Genel yayın yönetmeni Uğur Bozdağ misafirlerini kapıda karşıladı.

 

İftar öncesi gazetecilere poz veren ev sahibi Yasin Baştürk, Burcu Baştürk, Savaş Karabelli ve Uğur Bozdağ Ezanın okunması ile bütün misafirlere “Mübarek ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun, Allah oruçlarımızı kabul etsin” dedi. 

Oruçlarını açan misafirler fasıl eşliğinde şarkılar söyleyerek keyifli vakit geçirdi. 

 

"HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ"

Radyo Ritim Genel Yayın Yönetmeni Uğur Bozdağ,  "Biz dostlarımız ile büyük bir aileyiz. Davetimizi kırmayıp katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Radyo Ritim Genel Müdürü Burcu Baştürk ise, "Bu gece bizim için çok önemli bir gece, hem dostlarla bir arada iftarımızı yaptık hem de seninritmin.com'un lansmanının gerçekleştirmiş olduk. Dostlarla bir arada olmak, onlar ile doyumsuz sohbet gerçekleştirmek bir başka güzel. İftar yemeğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

 

"İFTAR SOFRALARI BİZİ BİRLEŞTİRİYOR"

İftar sofraları bizi birleştiren ve samimi ortam oluşmasına vesile olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Baştürk, "Bu akşam kurduğumuz bu gönül sofrasında bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederim. Bu akşam dostlarımızla olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni kurduğumuz dijital platformumuz 'seninritmin.com'un da lansmanını gerçekleştirmiş olduk. seninritmin.com'da onlarca radyo bulunuyor. Kurduğumuz bu siteye dileyen istediği yerden ulaşabilir,sevdiği müziğe en kolay şekilde ulaşıp dinleyebilir" dedi.

salih-kececi-ugur-bozdg_nurerturk.jpgsalih-kececi-ugur-bozdg_nurerturk.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.