Radyo Turkuvaz?   2012'NİN İLK DAVETİNE SANATÇI YAĞDI?

Radyo Turkuvaz? 2012'NİN İLK DAVETİNE SANATÇI YAĞDI?

Radyo Turkuvaz 2012 `nin ilk davetini sanatçılar, reklamverenler, radyo çalışanları ve Turkuvaz Medya Grubunun yönetiminin katılımıyla Maçka Frame'de eğlence dolu bir gece ile gerçekleştirdi.

Radyo Turkuvaz Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Sadri'nin hoş geldiniz konuşması ile başlayan gece, sanatçıların dj kabininde kendi şarkılarını çalmaları ile devam etti.

Gecenin en ilginç süprizi ise yapay kar yağışı oldu, davetliler kendileri için ilginç bir deneyim olduğunu belirttikleri kar yağışını keyifle izlediler.

Geceye katılan sanatçılar ; Alişan, Berksan, Yusuf Güney, Betül Demir, Zeynep, Hazal, Simge, Gökhan Türkmen, Özgün, Bora Duran, Zeynep Dizdar, Onur Mete, Bedirhan Gökçe, Ahmet Selçuk İlkan, Levent Dörter, Eflatun, Babutsa, Gökhan Keser, Gece Grubu, Tuğce Tayfur ve Joker Grubu, Şahsenem, Cüneyt Tek, Murat Balkan, futbolcu Ümit Karan, İstanbul Arabesk Project, Fettah Can ,Umut Kuzey, Serhan Sokulgan, Nedim Zeper, Koray Çapanoğlu, manken-şarkıcılar; Pınar Soykan, Ece Gürsel ve Gizem Özdilli.

RADYO TURKUVAZ BİLGİ:

19 Mayıs 2009 tarihinde "Türkiye'nin Radyosu" sloganı ile yayın hayatına başlayan Radyo Turkuvaz , her tarz müziğin en iyilerinin ve en sevilenlerinin çalındığı müzik anlayışı ile hem tüm Türkiye'ye hitap ediyor , hem de Türkiye'nin en başarılı programcılarından oluşan kadrosu ile , müzik dinlemeyi çok daha keyifli bir hale getiriyor.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren en çok dinlenen Türkçe radyoları arasına girmeye başaran ve geniş bir yelpazede en kaliteli ve gündemin popüler şarkılarını sunan Radyo Turkuvaz 40 merkezdeki yayın ağı ile tüm Türkiye'nin sesi olmaya devam ediyor.

"Akıl vermiyoruz, haber veriyoruz" sloganıyla yola çıkan Radyo Turkuvaz Haber Merkezi, tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla çalışıyor.

Radyo Turkuvaz Programcıları ;

İbrahim Sadri,Kanki Canbaz,Hopdedik Ayhan,Nöbetçi Erdem,Çiğdem İkiz,Mine Ayman,Utku,Aleyna,Junior Erdem,Fuat Uğur,Ferhat Hakan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.