Radyo Turkuvaz... BEŞİNCİ YAŞINA 5 YILDIZLI KUTLAMA!

Radyo Turkuvaz... BEŞİNCİ YAŞINA 5 YILDIZLI KUTLAMA!

Radyo Turkuaz `Türkiye?nin Radyosu` olmak için çıktığı yolda dört yılı geride bırakıp, beşinci yılına ünlü sanatçıların katılımı ile adım attı. .

43 SANATÇI RADYO BAŞINDAYDI !

ADNAN ŞENSES, FUNDA ARAR, FERHAT GÖÇER, KUBAT, GÖKHAN TEPE, ALİŞAN, HÜNER COŞKUNER, GRİPİN, TOYGAR IŞIKLI, KEREMCEM, SONER SARIKABADAYI, NADİDE, SEMİH SAYGINER, EBRU YAŞAR, DOĞUŞ, LİNET, GECE YOLCULARI, ÖYKÜ GÜRMAN, SONER ARICA, ALTAY, MEHMET ERDEM, BORA DURAN, ÖZGÜN,EMİR, SİNAN ÖZEN, BETÜL DEMİR, JİLETBAND, EMRE YÜCELEN, MURAT KEKİLİ, AYHAN GÜNYIL, EŞREF VAKTİ, GÖKHAN KESER, AYNUR AYDIN, SENCER ALAGÖZ, CEM BELEVİ, CANSU, EFLATUN, TUĞBA ALTINTOP, TOLGA, ÖZKAN, KORAY ÇAPANOĞLU, DOGA, LEVENT DÖRTER, ONUR METE?

Sanatçıların dışında,reklam ajansları,müzik şirketleri ve Turkuvaz Medya Grubu yönetiminin katıldığı çoşkulu kutlama partisinde;

Radyo Turkuvaz Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Sadri şunları söyledi ;

?Bu topraklara ait her tarz müziğin en iyilerini, Türkiye?nin en tanınmış programcıları ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Beşinci yaşımıza girerken istedik ki yaşgünümüzü şarkılarını çaldığımız değerli sanatçılarımızla birlikte kutlayalım. Daha doğrusu o gün Radyo Turkuvaz?ın anonslarını programcılarımız değil, sanatçılarımız yapsın.

?Radyo Turkuvaz Beş Yaşında, Yıldızlar Radyo Turkuvaz?da? konsepti çerçevesinde radyo mikrofonunda hepimizin yakından tanıdığı sanatçılar oldu, kendi şarkılarını kendileri anons etti ve dinleyicilerle bir radyo programcısı gibi sohbet ettiler.

Ünlü sanatçıları radyo programcısı olarak gördüğünüz kutlamamızda, pastamızı sizinle birlikte kesmek ve radyomuzun yenilenen yayın/müzik anlayışını sizlerle paylaşmak bizleri çok mutlu etti ?

RADYO TURKUVAZ EKİBİ: İbrahim Sadri,Gönül Dostu Füsun,Hopdedik Ayhan,Pınarating,Kanki Canbaz,Utku,Nöbetçi Erdem,Çiğdem İkiz,Aleyna,Burcu,Ferhat Hakan,Erdem JR,Haber Merkezi ; Gizem Çolak,Uğur Kayabaşı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.