Rafet El Roman? İLK AŞKINI ANLATTI !..

Rafet El Roman? İLK AŞKINI ANLATTI !..

Rafet El Roman; Kral Pop ve Kral TV'de yayınlanan Mehmet'in Gezegeni programında Mehmet Akbay'a samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Nisan ayında çıkardığı Sevgiye Zaman Ver albümüyle, müzik kariyerinde 10. albümüne imza atan Rafet El Roman, 2012'de de bir Best Of albümü planladığını ve Kendisinden uzun süredir beklenilen Best Of albümünde, geçmişten bugüne en sevilen 24 şarkısına yer vereceğini belirtti?

Programda müzik sektörünün verimsiz bir alan haline geldiğini ifade eden El Roman; Best Of albümünden sonra bir süre albüm yapmayı düşünmediğini de söyledi.

Magazin basınında eski eşi Tuğba Altıntop ile sorun yaşadıkları yönünde çıkan haberleri "Benim çocuklarım çok değerlidir. Bugüne kadar ne yaptıysam onların daha mutlu, huzurlu bir ortamda yetişmeleri içindi" şeklinde konuşarak yorumlayan Rafet El Roman; programda Mehmet Akbay'ın aşka dair sorularını da yanıtladı. İlk defa 15 yaşında aşık olduğunu itiraf eden sanatçı "Aşk acı ve tatlıyı bir arada barındırır. İlk kez 15 yaşında âşık oldum. Sonra o bir başkasına âşık oldu ve benim dünyam başıma yıkıldı. Aşkın yaşı olmaz, 90 yaşında eşini kaybetmiş biri, hâlâ ölen eşine âşık olabilir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.