Rafet El Roman... "SEVEREK AYRILDIK!"

Rafet El Roman... "SEVEREK AYRILDIK!"

Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Rafet El Roman hakkında çıkan haberler ve sevgilisi Ceren Kaplakarslan'la ayrılığı hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu?

Yeni albümü Sevgiye Zaman Ver'le; Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Rafet El Roman son günlerde hakkında çıkan haberler ve sevgilisi Ceren Kaplakarslan'la ayrılığı hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu?

CEREN'LE AYRILIRKEN AĞLADIK?

Hopdedik Ayhan'ın, gündeme bomba gibi düşen tekne fotoğrafları ve sonrasında kız arkadaşı Ceren'den ayrılışı ile ilgili sorduğu soruya Rafet El roman şu cevabı verdi."Çıkan haberler doğru.Ceren'le ayrıldık.

Ama sebep yansıtıldığı gibi Tuğba değil,çocuklar hiç değil.O gün teknede olacağımı Ceren zaten biliyordu.Ceren'le karşılıklı karar vererek birlikteliğimizi sonlandırdık.İlk başlarda her şey berrak ve çekiciydi.

Biz tutkulu ve ateşli başladık bu sevgiye?Ama zaman ilerledikçe istekler çoğaldı ve hayatımız zorlaşmaya başladı.Bir gece hiç unutmuyorum baş başa oturduk.Birbirimize baktık.Ağzımdan çıkan tek söz "Severek Ayrılalım" oldu.İkimizin o anda gözleri doldu.O'da haklısın "Severek Ayrılalım,en iyisi bu" dedi.Ve o gece ağlayarak ayrıldık?"

Hopdedik Ayhan'ın "peki şu an Ceren bizi dinliyorsa hangi şarkını senden duymak isterdi" sorusuna Rafet El Roman "Ayrılıktan Söz Etme" isimli şarkımı yazarken O'nu telefonla arayıp ilk satırları okumuştum. Bu yüzden bu şarkımı hep kendi şarkısı olarak bilir. Ayrılıktan Söz Etme'yi Radyo Turkuvaz aracılığı ile O'na armağan ediyorum"?

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ? RAFET EL ROMAN'DAN CEREN'E?

"Demedim ki sen beni anlayamadın,

Belki ben anlatamadım;kendimi,ne sevgimi

Biliyordum seviyorken gidecektin,

Zamansızdı çünkü aşk.Bile bile kabul ettin

Ne olur bir bak,ne olur dinle,ayrılıktan bana söz etme"

BÜLENT ERSOY,AJDA PEKKAN HİÇ GİTMİYORLAR!HEP VARLAR

Aslında Türkiye'de gördüğünüzden daha yetenekli daha üretken insanlar var.Ben zamanımın ve bütçemin bir kısmını yeni yeteneklere ayırdım.Bu benim için bir hobi.Ama destek maalesef sıfır.Dünya müziğinde bir zamanlar Whitney Houston vardı,ama şimdi Beyonce'ler var.

O'nlardan sonrada yenileri gelecek.Bizde ise tam tersi.Mesela atıyorum Bülent Ersoy gündemden hiç gitmiyor.Keza Ajda Pekkan?Gazetelerde televizyonlarda yıllardır böyle aynı isimler.Ben müzik camiasına yeni bir yüz koymak istiyorum,yeni bir ses.Ama sağ olsun sektör buna izin vermiyor.Bir televizyon programı yapalım dedik bu yeni isimlerle,inatla araya eski dinozorları sokmaya çalıştırlar ben kabul etmedim.Proje yattı.

DİRENİYORUM'U "ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ" DİZİSİ İÇİN YAPTIM

Bu albümün lokomotifi "Direniyorum" oldu.Ama aslında ben bu şarkıyı ilk kez burada açıklıyorum albüm için değil "Öyle bir Geçer Zaman ki" dizisi için yapmıştım.Diziyi izlemeye başladım tutkunu oldum.Daha 3.Bölümde dedim ki çekimler sahneler güzel ama müzikler diziyi yansıtmıyor.

Bir gün dizinin yönetmeni ile telefon da görüştüm .Size bir şarkı armağan edeceğim ama tabiî ki kullanıp kullanmama hakkı size aittir.Fakat sanırım dizinin müzik ekibine saygısızlık olmasın diye kullanmadılar.Ben o arada albümü bitirmiştim.Şarkıyı da bu diziye armağan ettiğim için koymamıştım.Son anda menajerim bu şarkıyı neden koymuyoruz deyince bende son bir kararla Direniyorum' u albüme aldım.Baskıyı bile beklettik.Sonra "Direniyorum" bu albümün lokomotifi oldu.Şarkı nereden nereye geldi.Öyle Bir Geçer Zamanki'ye niyet bana kısmet ?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.