Rafet El Roman... TİCARETE ATILDI!

Rafet El Roman... TİCARETE ATILDI!

Aşk şarkılarının romantik bestecisi ve şarkıcısı Rafet El Roman, yirmi yılı aşkın süredir devam eden müzik hayatının dışında ilk defa ticaret hayatına atıldı.

XXL Enegy adlı dünyaca ünlü enerji içeceği markasının Türkiye marka yetkilisi ve dağıtımcısı olarak iş adamı sıfatıyla da hızla büyüyor…

Merkezi Almanya’da olan enerji içeceği “XXL Energy” enerji içeceğini bir yıl kadar önce ortağı İsmail Bozok ile birlikte Türkiye içecek sektörüne kazandıran ünlü sanatçı, hafta sonunda  Silivri’de markasının tanıtımını yaptı. XXL Energy’nin Trakya’da dağıtımını yapacak olan Karasu Meşrubat’ın sahipleri Ahmet Karasu ile anlaşma yapan Rafet El Roman, anlaşmayı yaptığı basın lansmanı ile duyurdu.

Türkiye’nin yanı sıra, Kıbrıs, Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetler’deki tek marka yetkilisi ve distiribütörü “XXL Gıda ve Sanayii Dış Ticaret Ltd. Şti.”nin ortağı olan Refet El Roman, bir süredir devam eden emlak işinin yanı sıra ciddi bir ticari işe daha adım atmış oldu.

Eşi Ceren El Roman’ın da yanında kendisine destek verdiği toplantıda konuşan sanatçı “Ben her zaman her konuda çok dikkatli ve sorumluluk içinde davrandım. Bu enerji içeceğinin de çok güvenli ve Almanya’da üretilmesi dolayısıyla bu işe girdim. Kendim bizzat lezzetini ve güvenliğini onayladıktan sonra adımı yanına koydum” dedi.

rafetelroman_ceren_rop.jpg

Anlaşma töreninden sonra Silivri Maxi AVM’de hayrınlarına imza günü ve mini konser sürprizi de yapan sanatçı “XXL Energy” enerji içeceğini ücretsiz olarak dağıttı. Hayranları ile yakından ilgilenen sanatçı onları etrafına taplayarak birlikte selfie pozu da verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.