Rainy Day Jordan ... PLAYBOY'A BILEREK SOYUNDU. PAPARAZZILERE HABERSIZ YAKALANDI.
Playboy'un Aralık 2011 sayısı için soyunup kamera karşısına geçen Rainy Day, bu sefer de paparazzilerin objektifi karşısında.
Playboy'un Aralık 2011 sayısı için soyunup kamera karşısına geçen Rainy Day, bu sefer de paparazzilerin objektifi karşısında.
20 yaşındaki Texaslı güzel, 10 yaşından beri Playboy dergisi için çıplak poz verme hayalini, geçtiğimiz senenin Aralık ayında Playboy'un kapak kızı olarak gerçekleştirmişti. Seksi guzelin adının Rainy Day ("Yağmurlu Gün") olması da fotograflarıyla karşılaştırdığımızda da gayet ironik gözüküyor.
Rainy Day'in dünyaca tanınan dergideki, bilerek verdigi seksi pozlarına şimdi de gectiğimiz gün Miami de topless güneşlenirken, paparazziler tarafından habersiz çekilen pozları da eklenmiş durumda.








HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.