Ramo...İNTİKAM ATEŞİ YANIYOR!

Ramo...İNTİKAM ATEŞİ YANIYOR!

Yeni sezonda yayına girecek diziler içinde güçlü hikâyesiyle merak uyandıran BKM’nin yeni dizisi ‘Ramo’ 28 Ocak Salı akşamı 3. bölümü ile Show TV ekranlarında...

Ramo’nun 3. bölümünde;

 Yavuz’un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana’nın yönetildiği odaya götürülür.

Kuralları çiğnemenin bedeli olarak cezasını çekecek ve sulhu sağlayacaktır! Sulhu sağlamanın tek yolu, eski usulde, kız alıp kız vermektir;

 

Yani Ramo Sibel’le… Neco da Ramo’nun kardeşi Fatoş’la evlenecektir. İstanbul’un bu şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkar.

 

Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir. Ramolar ise Fatoş’u Neco’ya vermeyeceğini söyler.

 

Diğer yandan ailenin başına geçen Süleyman’dan gizli iş çeviren Halef ve Neslihan, Seyhan’ın cezaevindeki ağabeyi Ceyhan’la iş birliği yapar.

 

Ramo, İstanbul’un hükmü karşısında ne yapacağını şaşırmış ailesiyle karşı karşıya gelmiştir. Vereceği karar iyice zorlaşmaktadır.

 

'RAMO'DA RUHİ SARI SÜRPRİZİ

Yayınlandığı ilk bölümle birlikte ses getiren Show TV’nin BKM imzalı yeni dizisi ‘Ramo’ya sürpriz bir isim konuk oluyor.

Oyunculuk kariyerinde tiyatrodan sinemaya ve televizyon dizilerine birçok başarılı projede yer alan Ruhi Sarı, son günlerin çok konuşulan dizisi ‘Ramo’ya ‘Ceyhan’ karakteriyle konuk oluyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Ramo’, ilk bölümü itibariyle ilgi çeken hikayesiyle seyircilerden alkışları topladı.

Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği dizide Ramo’nun öldürdüğü Seyhan’ın abisi ‘Ceyhan’ karakterine hayat verecek olan Ruhi Sarı, intikam ateşiyle izleyenleri yakacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.