Ramo... RAMO'YU ÖLÜMCÜL BİR MACERA BEKLİYOR!

Ramo... RAMO'YU ÖLÜMCÜL BİR MACERA BEKLİYOR!

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo 13. bölümü ile 25 Eylül Cuma akşamı 20.00'de ekranlarda...

Ramo’nun 13. bölümünde;

 hiç beklemediği bir anda Ramo’yu karşısında gören Cihangir, onu öldürmek isterken canını bağışlamak zorunda kalır.

Ramo, ona öyle bir teklif sunar ki Cihangir hiç düşünmeden canını bağışladığı gibi dokunulmazlık ve İstanbul’da iş yapma izni de verir.

Sibel içinse dönüş yoktur artık, o kendi cehennemini kendi yaratmış ve Cihangir’in evine bir köle gibi girmek zorunda kalmıştır.

Diğer yandan Taner’in de Ramo’nun peşini bırakmaya niyeti yoktur. Düğününü mahveden bu adamın cezaevinden nasıl çıktığını da merak eden Taner’in araştırmaları hem Ramo’yu hem de ona yardım eden Yavuz’u iyice köşeye sıkıştırır.

Ramo’dan habersiz ona yardım etmeye çalışan Sibel’in ise başı ölümcül bir belaya girer. Ramo, bütün bunlarla baş etmeye çalışırken ailesiyle iş yapmak için kiraladığı limanın eski sahipleriyle de başı beladadır.

Herkes kaygıyla ne yapacağını düşünürken Ramo’nun bunların hiçbirine boyun eğmeye niyeti yoktur. Şimdi ölümcül bir macera Ramo’yu bekliyordur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.