'Rauf'... BERLİN FİLM FESTİVALİ'NE, MODEL İLE GİDİYOR !..

'Rauf'... BERLİN FİLM FESTİVALİ'NE, MODEL İLE GİDİYOR !..

66. Berlin Film Festival’inde ‘Generation Kplus‘ kategorisinde yarışmaya hak kazanan ‘RAUF’ filmi için ‘ünlü müzik grubu ‘Model’ duygusal bir şarkı besteledi.

Yapımcılığını Aslan Film ve Peri Film'in ortaklaşa üstlendiği, yönetmenliğini ise Barış Kaya ile Soner Caner’in yaptığı ‘RAUF’ filmi için ‘Büyü’  adlı şarkıyı besteleyen ‘Model’  grubu geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi.

Küçük Rauf’un duygusal hikayesinin anlatıldığı film için ‘Büyü’ adlı şarkıyı besteleyen 'Model' grubunun üyesi Can Temiz, “Barış Kaya çok eski arkadaşımız. Yıllar önce kendisi  bu senaryo üzerinde çalışırken, filmin şarkısını da beraber yaparız diye konuşuyorduk.

Geçtiğimiz günlerde filmi Fatma ile beraber seyrettiğimiz de çok etkilendik  ve bir iki gün içinde bu şarkıyı yazdım. Film çok doğru ve masum noktaları yakalamıştı. Renksiz bir hayatta bırakılmış çocuğun, masalsı bir hikayesi olduğu için bizim tarzımıza da çok yatkın oldu” dedi.

Filmin Berlin Film Festivali'ne gitmesi ile ilgili olarak ise " Çok heyecanlıyız. Bizde orada olmak istiyoruz. İlk defa bir film müziği yaptık ve buda festivalde yarışacak. Umarım ödülle döneriz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.