Retrobüs... BASTON DİYARI YEŞİL DEVREK'TE NOSTALJİ RÜZGARI!..

Retrobüs... BASTON DİYARI YEŞİL DEVREK'TE NOSTALJİ RÜZGARI!..

Ünlü müzik grubu Retrobüs, 70’ler, 80’ler ve 90’lar konseptiyle erken Sevgililer Günü kutlaması kapsamında Devrek'li müzikseverleri 11 Şubat Cuma akşamı geçmişe götürmeye hazırlanıyor.

Haber; Demir Mehmet KARADEMİR

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde orman içinde bulunan saklı cennet Çakaloğlu Değirmen restaurantda 11 Şubat Cuma gecesi sahne alacak olan ünlü müzik grubu Retrobüs, nostaljik şarkılardan oluşan repertuvarları ile Devrek'i sallamaya hazırlanıyor.

Zengin dünya mutfağı ve yöresel menüsü ile Devrek'te seçkin bir lezzet durağı haline gelmiş olan mekanda muhteşem lezetler eşliğinde geçmişe doğru bir yolculuk yapmak isteyen müzikseverleri muhteşem bir lezzet ve müzik şölen bekliyor.

Konser boyunca 70’li yıllara damga vurmuş şarkıların yanı sıra  80’li yılların popüler parçalarını da yer verecek olan ünlü müzik grubu, konserin son bölümünde 90’ların popüler şarkıları ile de sevenlerini coşturacak.

Nostaljik şarkılar ile insanların anılarına yolculuk yaptığını söyleyen Retrobüs grubu elemanları  "Retrobüs ile insanlar eski güzel günleri, yaşadığı anıları canlandırıyor.

Kimse 70’lere, 80’lere 90’lara gidemez. Ama şarkılarla herkes kendi anılarına yolculuk yapıyor.

Biz de pandemi döneminde geçmişin kıymetini anlamaya başladık.

Tüketilmeyen, değerini yitirmeyen şarkıların ne kadar ayrı bir yerde olduğunu anladık.

Geçmişteki üstatlar ve yapılan müzikler seviliyor" diyerek nostaljik şarkıların asla tarih sayfalarından silinemeyeceğinin de bir kez daha altını çiziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.