Reyhan Güler... `ARA SICAK` PROGRAMI İLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU !..

Reyhan Güler... `ARA SICAK` PROGRAMI İLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU !..

Radyo İstanbul Ajans`ının başarılı programcısı Reyhan Güler ``Ara Sıcak`` isimli radyo programı ile dinleyicilerine adeta unutulmaz saatler yaşatmaya devam ediyor...

İstanbul Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından İstanbul'luların hizmetine sunulan, kültürün, müziğin ve şehrin kalbi olan Radyo İstanbul Ajansı, İstanbul?a dair bütün güzellikleri dinleyicileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri yarışmasında halkın oyları ile ''Yılın En iyi İnternet Radyosu'' ödülüne layık görünen Radyo İstanbul Ajansı'nın ''Ara Sıcak'' isimli programı ile Radyo Müzik sektöründe adından sıkça söz ettiren güzel radyocu Reyhan Güler emin adımlarla başarı hedefine doğru ilerlemeye devam ediyor.

Gündeme bakış, gündemde akış, gündemden kaçış. Duygu senfonisine Reyhanca bir dokunuş için, anı yaşamak, yaşatmak, yakalatmak için Hafta içi hergün 17:00 - 20:00 ve Cumartesi günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında ''Ara Sıcak'' programı takip edebilirsiniz.

Bol Müzik, Bol Muhabbet ve Her telden müzik ile mikrofunun başında yerini alan ünlü radyocu Reyhan Güler 3 saat boyunca dinleyicileri ile keyifli dakikalar geçirerek gönülleri adeta fethetmeye devam ediyor.

Her Hafta Cuma günü hazırlayıp sunuculuğunu yaptığı ''Ara Sıcak'' programı ile Ünlü bir ismi programına konuk eden Reyhan Güler, konuğuyla beraber dinleyicilere keyifli müzik ziyafeti yaşatıyor.

Reyhan Güler'in hazırlayıp sunduğu ''Ara Sıcak'' Programını ve Radyo İstanbul Ajans'ını http://www.radyoistanbulajansi.com adresinden dinleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.