Reyhan Karaca... 38 BEDEN 'ŞANS'I!

Reyhan Karaca... 38 BEDEN 'ŞANS'I!

42 beden den 38 bedene kadar düşen Karaca, hedefinin 36 beden olduğunu söyleyeli tam 2 ay oldu ve dediğini yaptı 36 beden oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında çıkardığı  'Sobe' şarkısı için imajını yenileyen Reyhan Karaca herkesin beğenisini kazanarak verdiği kilolarla çok şaşırtmıştı. 42 beden den 38 bedene kadar düşen  Karaca, hedefinin 36 beden olduğunu söyleyeli tam  2 ay oldu ve dediğini yaptı 36 beden oldu.

  Reyhan Karaca, yeni şarkısı "Şans" ın klip çekimi için geçtiğimiz hafta  Amerika'da kamera karşısına geçti. Çekimlerini tamamlanan şarkının klibi önümüzde ki hafta yayınlanacak. Karaca, Klipte 1930 yıllarının Pinup kadınının esintisini yarattı. New York-Cape May, New jersey Philadelphia'da  orijinal mekanlarında çekimler tamamlandı. 

Önümüzde ki günlerde yeni şarkısının tanıtımı için yakın dostlarıyla bir araya gelecek olan Reyhan Karaca, yeni imajını ve şarkısını basına tanıtmak için bir hayli heyecanlı...

"Şans" ın söz yazarı, Türkan şarkısının da  yaratıcısı olan ünlü söz yazarı Ayla Çelik.  DMC'den çıkacak single "Şans" ın klibini 'Sobe' de olduğu gibi Gökhan Özdemir çekti. 13 nisan piyasaya çıkacak olan şarkının  aranjörlüğünü Arpeggio, Sanat ve imaj yönetmenliğini Isaac Angel, Staling Melis Perez üstleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.