Rihanna... OĞLUNUN ADI BİR YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI!

Rihanna... OĞLUNUN ADI BİR YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI!

ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz mayıs ayında kucağına aldığı oğlunun fotoğraflarını sık sık paylaşmasına rağmen asla adını açıklamamıştı. Ünlü çiftin bebeklerine verdiği isim, doğumundan bir yıl sonra sonunda ortaya çıktı.

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini beklediğinin müjdesini vermişti. 13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı.

Hamilelik sürecinde tarzıyla çok konuşulan Rihanna, sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü önceki aylarda ilk kez paylaşmıştı. Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP yapmışlar" ve "Babasının kopyası" gibi yorumlarda bulunmuştu.

Rihannanın bebeğinin adı ortaya çıktı

İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE

Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

Rihannanın bebeğinin adı ortaya çıktı

DOĞUM BELGESİNE ULAŞTILAR

Bebeğinin fotoğraflarını artık sık sık sosyal medya hesabında paylaşan yıldız oğlunun adını sır gibi saklamasına rağmen, İngiliz gazetesi Daily Mail; ünlü çiftin bebeğinin doğum belgesine ulaştı.

Rihannanın bebeğinin adı ortaya çıktı

ASAP Rocky ve Rihanna'nın oğlunun adının, RZA Athelston Mayers olduğu ortaya çıktı.

35 yaşındaki şarkıcı, oğlunun ismi için ise ünlü hip hop efsanesi Wu-Tang Clan gurubunun üyelerinden rapçi RZA'dan ilham aldığı iddia edildi. Rihanna, geçtiğimiz yıl Wu-Tang Clan yazılı kıyafetlerle görüntülenmişti.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.