Robin Williams... İNTİHAR NEDENİ HASTALIĞI MI?

Robin Williams... İNTİHAR NEDENİ HASTALIĞI MI?

Yaklaşık bir yıl önce evinde intihar ederek yaşamına son veren Hollwood'un ünlü oyuncusu Robin Williams'ın eşi ünlü yıldızla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ölü Ozanlar Derneği, Can Dostum, Günaydın Vietnam filmleriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Oscarlı oyuncu Robin Williams, 63 yaşında 11 Ağustos 2014'te evinde ölü bulunmuştu.

Robin Williams'ın karısı Susan Williams, "Robin intihar etmeseydi hastalıkları nedeniyle üç yıl içinde ölürdü"dedi.

GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ERİDİ

BBC Türkiye'nin haberine göre, Susan Williams, kocasının ölümünden sonraki ilk röportajında, son haftalarda Robin Williams'ın "gözlerinin önünde eridiğini"söyledi.

BİR KABUS YAŞADIK

ABC televizyonunun "Good Morning America" programına konuk olan Susan Williams,"Bir kâbus yaşıyorduk" dedi.

Parkinson teşhisi koyulan 63 yaşındaki oyuncuda aynı zamanda "Lewy cisimcikli demans" belirtileri görülmüştü.

Bu hastalığa Lewy cisimciği adı verilen bir proteinin kalıntıları sebep oluyor. Hastalık beynin normal fonksiyonlarını bozuyor. Hastalar, hafıza, muhakeme yeteneklerini kullanma, hareket, konsantrasyon ve görsel algılamada sorunlar yaşıyor.

İNTİHAR İÇİN ONU SUÇLAMIYORUM

Robin Williams'ın karısı Susan Schneider, eşinin, Parkinson hastalığıyla mücadele ettiğini, ayrıca uyku problemi olduğunu açıklamıştı. Williams'ta 2001'den bu yana belirtileri görülen Parkinson rahatsızlığının teşhisi 2013 Kasım'da yapılmıştı. 

İntihar ettiği için Robin Williams'ı suçlamadığını belirten Susan Williams, "Şansı varsa Robin belki üç yıl yaşardı. Bunlar da çok zor yıllar olurdu. Muhtemelen de bir yere kapatılırdı" dedi.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.