ROCK FM 13 YAŞINDA!

ROCK FM 13 YAŞINDA!

Rock FM, 17 Mart 2011 Perşembe gecesi Jolly Joker Balans'ta verecegi görkemli doğumgünü partisi ile 13. yaşını kutluyor.

Rock FM, 15 Mart 1998 tarihinde yayına ilk başladığı tarihten itibaren "Türkiye'nin Tek Rock Radyosu" sloganıyla 13 yıldır yerli & yabancı rock müziği ve türevlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

17 Mart'ta Jolly Joker Balans'ta gerçekleşecek olan "Rock Fm 13 Yaşında Partisi" zengin içeriği ile adeta bir festival havasında geçecek. Partide Aylin Aslım, Dört x Dört, Aydilge ve Rock Fm programcılarından oluşan RadyoKafa canlı performanslarının yanında; Mesut Süre & İlker Gümüşoluk stand up showları; Arka Koltuk, Rabarba, Gitarist, +5-5, Berber Dükkanı, Cover Station, Tek Jeton, Blues Perişan, Longplay, Akşam Treni, 7. Cadde, 12 gibi Rock Fm'in köşetaşı olmuş programlarının geceye özel DJ Setleri ve katılımcılar için Sony Guitar Hero standları yer alacak. Rock müzikle dolu geçecek gecenin biletleri Biletix'den veya etkinlik günü Jolly Joker Balans'tan edinilebilir.

Gecenin bir başka önemli olayı ise, Etkinliğin canlı olarak 94.5 Rock FM'den ve www.rockfm.com.tr adresinden canlı olarak her anının yayınlanacak olması. Ayrıca 3 farklı kamera ile yapılacak çekimler web sitemizden takip edilebilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.