Rojin... DENİZ SEKİ'YE ÖZEL KONSER...

Rojin... DENİZ SEKİ'YE ÖZEL KONSER...

Rojin "Mahpustan haber var, bugün kadın cezaevinde büyük bir konser verdik. Güneşi, kuşları, denizi, gökyüzünü, tutsak kadınlara götürdük

Rojin'den Deniz Seki ve diğer mahkum kadınlara özel konser...

Etnik müziğin güçlü sesi Rojin,  Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde hala yatmakta bulunan şarkıcı arkadaşı Deniz Seki ve diğer kadın mahkumlar için bir moral konseri verdi.

18 Ocak Çarşamba günü  Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde gerçekleşen  konserle Rojin ve orkestrası, Deniz Seki ve diğer kadın mahkumlar için moral kaynağı oldular.

Rojin bu konserle ilgili "Mahpustan haber var, bugün kadın cezaevinde büyük bir konser verdik. Güneşi, kuşları, denizi, gökyüzünü, tutsak kadınlara götürdük; çok eğlendiler, hüzünlendiler, güzel bir gün geçirdiler.

Onlara umudunuzu ve kendinizi terk etmeyin, özgür günlere dedik. Deniz'in çok selamı var herkese…Kadınlara ve çocuklara oyuncak çikolata ve hediyeler gönderen, bir tek telefonumla yaptığım her kampanyaya destek veren Murat Ülker’e ve Yıldız Holding'e çok teşekkür ederim.

Allah güç versin onlara... Konseri organize eden sevgili Veysel Çamlıbel'e cok teşekkürler. Güzel orkestram cansınız" yorumunu yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.