Rojin... YEPYENİ PROJESİ

Rojin... YEPYENİ PROJESİ

Güçlü sesi, kişiliği, Türkçe-Kürtçe müzikteki ısrarı, duruşu ve sorgulayıcı kimliği ile müziğini birleştirmiş, 90'lı yıllardan bu yana tarzının gerçek temsilcisi olan Rojin, uzun bir aradan sonra “Ji nû ve :Yeniden” albümünü yayınladı.

Güçlü sesi, kişiliği, Türkçe-Kürtçe müzikteki ısrarı, duruşu ve sorgulayıcı kimliği ile müziğini birleştirmiş, 90'lı yıllardan bu yana tarzının gerçek temsilcisi olan Rojin, uzun bir aradan sonra yayımladığı  “Ji nû ve :Yeniden”  albümü ile müzikseverler ile buluştu.  

Rojin, 6 dilde yorumladığı 15 yeni şarkı 2 remix den oluşan albümden söz ve bestesi kendisine ait, albümün de isim şarkısı olan  “Ji nû ve :Yeniden” nin video klibi için Kemal Başbuğ yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. 

Tarihi Haydarpaşa Garı'nda yapılan çekimlerde kullandığı özel tasarım kostümleri ve takıları ile etnik ve modern tarzını ortaya koyan Rojin’e 6 kişilik dans ekibi eşlik etti. 15 saat süren çekimlerde 25 kişilik bir ekip çalışırken, şarkının havasını ortaya çıkaran, renkli, dinamik ve ilgi çekici görüntüler ortaya çıktı.  

Rojin'in yeni albümünün ilk video klibi “Ji nû ve :Yeniden”, TV kanalları ve sosyal medyada 19 Mart' da yayına giriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.