Roksan Kunter...ADINI 'HÜRREM' BABANESİNDEN ALMIŞ!

Roksan Kunter...ADINI 'HÜRREM' BABANESİNDEN ALMIŞ!

Roksan Kunter son yılların dikkat çeken sunucularından olmayı başardı. Hayatındaki gerçek ise yıllar sonra öğrenilirken Rokan Kunter'i Türkiye'nin gündemine oturttu.

Roksan Kunter, spor camiasındaki başarılı sunuculuğunun yanı sıra basketbol antrenörü Ahmet Kunter'in kızı olarak tanınıyordu. Roksan Kunter, Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı II. Abdülhamid'in torunu çıktı.

Osmanlı padişahı II. Abdulhamid Han'ın torunu günümüzün en tanınan suncularından çıktı. Erman Kunter'in kızı Roksan Kunter, anne tarafından II. Abdulhamid'in torunu oluyor.

Roksan Kunter, eski milli basketbolcu, antrenör Erman Kunter'in kızı. Bununla da kalmayan Roksan Kunter, II. Abdülhamit'in kızı Ayşe Sultan'ın oğlu Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu oluyor.

Aynı zamanda Hürrem Sultan da büyük büyük büyük büyük babaannesi oluyor. İsmini de Hürrem'in asıl adı Roksölan'dan alıyor..

Roksan Kunter'in annesi olan Sofia Ayten Nami Hanım, Moda'da Divan Pub'da Erman Kunter'le tanışıyor. Ancak Ahmet Kunter'i tanımıyor. İşk görüşte başlayan aşkın bir meyvesi Roksan Kunter.

Roksan, "Annem çok güzel bir kadınmış. Babamın Erman Kunter olduğunu bilmiyormuş. İlk görüşte aşk... 1980'de evlenmişler." dedi.

Kaynak:ahaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.