RTÜK BAŞKANI ZAHİD AKMAN'DAN BU BÜYÜK BULUŞMAYA TAM DESTEK

RTÜK BAŞKANI ZAHİD AKMAN'DAN BU BÜYÜK BULUŞMAYA TAM DESTEK

Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen radyo temsilcileri RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı hayran bıraktı?

20-22 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleşmekte olan Dünya Radyocular Buluşması, Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol'un ev sahipliğinde başladı.Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen radyo temsilcileri RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı hayran bıraktı?

Organizasyonun ilk gününde bir seminer hazırlayan Dünya Radyocular Buluşması Komite başkanı Abdullah Özdoğan, açılış konuşmasında "Radyoculuk Türkiye'de olduğu gibi dünyada da çok zor bir meslek. Basın mensubu ibaresinin dışında tutuluyoruz.Şu an burada 300'e yakın radyo istasyonunun temsilcisi bulunmakta. Çok zor bir şey yaptık, Dünyada ki radyo istasyonlarının temsilcilerini bir araya topladık. Önümüzde ki sene daha da fazla olacağız ve daha etkili olacağız.Türkiye'yi her geçen yıl daha da iyi tanıtacağız" dedi.

Daha sonra konuşmak üzere kürsüye çıkan Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol ise "Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Türkiye'nin tanıtımında çok büyük bir rol oynuyoruz.Bu organizasyona katılan ülkelerin radyocuları Türkiye'nin güzelliklerini çok iyi anlatabilecek doğru kişilerdir.Ve buradan barış,dostluk ve kardeşlik çağrısında bulunuyorum" dedi?

Rtük Başkanı Zahid Akman ise konuşmasına bir itirafla başladı. "Çok yoğun ve önemli bir temponun içersindeyiz. Gelip gelmemekte tereddüt ederken burada ki oluşumu görünce iyi ki gelmişim diyorum.Yaklaşık 3 yıldır bu görevin başındayım.Türkiye genelinde 1100'e aşkın radyo istasyonu var.Televizyon ise 500'e yakın.İkisi arasında büyük fark olmasına rağmen teknik konular dışında neredeyse radyoculardan hiç sorun yaşamadık.Radyocular bu konuda çok dikkatli.Çünkü radyo dinleyicisiyle Tv izleyicisi arasında çok fark var.Türkiye'de sık sık radyocuların bir araya geldiklerini biliyorum ama böyle bir organizasyonu ilk kez görüyorum ve Abdullah Özdoğan ile ekibini kutluyorum. Bundan sonra ki organizasyonunuzda sizi tam destekliyorum" dedi?

41.yayın yılını yaşayan İzzet Öz ise bu organizasyonda Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol'un elinden 41.yıl anısına bir plaket ile onurlandırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.