"RunAtoli 2015 Yarışları"... "HAÇİKO" YARARINA DÜZENLENEN ANLAMLI MARATON !..

"RunAtoli 2015 Yarışları"... "HAÇİKO" YARARINA DÜZENLENEN ANLAMLI MARATON !..

"Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği" yararına 1 Mart tarihinde düzenlenen koşuya ilgi bir hayli büyük oldu...

"Haçiko" yararına düzenlenen "RunAtoli 2015" yarışında koşanlardan biri de yardımseverliği ile bilenen ve 42, km full maraton koşarak çok iyi bir zamanda yarışı bitiren Abdullah Güzey'di.

"Bu yarışı iyilik için bağış yap konsepti ile HAÇİKO için koştum" diyerek sevincini dile getiren Güzey, tüm hayvan severleri bu tip organizasyonlarda hep birlikte olmaya yönelik de mesajlar verdi.

Facebook sayfasından da tüm takipçilerini bu anlamlı derneğe bağoş yapmaya çağıran Güzey, sayfasında "Tüm dostlarım merhabalar, Tebrikler için de çok teşekkür ederim.

Bu yarış aynı zamanda bağış yarisiydi biliyorsunuz. Yarışın bi anlamı olsun istedim.Benim yarısı tamamlam da bu hedef çok etkili oldu.Lütfen çaresiz sokak hayvanları için aşağıdaki banka hesabına az yada çok demeden bağış yapalım. Simdiden çok tesekkurler" diyerek sevincini facebook sayfasından da paylaştı.

Sizde çaresiz kalmış hayvanlara bağışta bulunarak yardımcı olmak istiyorsanız şayet ,işte derneğin bağış banka hesap bilgileri...

HAYVANLARI ÇARESİZLİK VE İLGİSİZLİKTEN KORUMA DERNEĞİ-(HAÇİKO)

BANKA HESAP BİLGİLERİ :

GARANTİ BANKASI / SUADİYE ŞUBESİ...

Şube Kodu: 350 Hesap No: 6298059

Iban/TR59 0006 2000 3500 0006 2980 59

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.