Ryan O'Neal... HOLLYWOOD EFSANESİ HAYATINI KAYBETTİ!

Ryan O'Neal... HOLLYWOOD EFSANESİ HAYATINI KAYBETTİ!

1960'lı yıllarda Hollywood'a senarist olarak giren, 1970'de rol aldığı 'Love Story' filmiyle bir ünlenen Ryan O'Neal, 82 yaşında hayatını kaybetti. ABD'li aktörün vefat haberini oğlu Patrick duyurdu.

Love Story filmindeki performansıyla Oscar adaylığı elde eden, Ryan O'Neal yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncuya 2001'de lösemi, 2012'de ise kanser teşhisi konmuştu.

Oyuncunun oğlu Patrick O'Neal, Acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

ABDli aktör Ryan ONeal yaşamını yitirdi

"O BİR HOLLYWOOD EFSANESİ"

Patrick O'Neal, 82 yaşında vefat eden babasını kahramanı olarak nitelendirdi.

Babam Ryan O'Neal her zaman benim kahramanım oldu. Onu örnek aldım. 1967'de doğduğumda babam Peyton Place'de bir televizyon yıldızıydı. Annem Leigh Taylor-Young ile orada tanışmış ve dokuz ay sonra ben doğmuşum.

1970'lerin başında Love Story ile uluslararası bir film yıldızı haline geldi. Bu on yıl boyunca 'What's Up, Doc?', 'Paper Moon', 'Barry Lyndon', 'A Bridge Too Far', 'The Main Event' ve 'The Driver' gibi filmlerde rol alarak tam anlamıyla ezdi geçti. O bir Hollywood efsanesidir. Nokta.

ABDli aktör Ryan ONeal yaşamını yitirdi

İlk evliliği 1963'te oyuncu Joanna Cook Moore'la yapan O'neal, 1967'de boşandı. Bu ilişkiden Tatum O'Neal adında bir kızı ve Griffin O'Neal adında bir oğlu dünyaya geldi.

İkinci evliliği: 1967'de Leigh Taylor-Young'la yapan aktör, 1974'te ayrıldı. Bu birliktelikten de Charles Patrick Ryan O'Neal III adında bir oğlu oldu.

ABDli aktör Ryan ONeal yaşamını yitirdi

 

 

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.