Şafak Karaman... KANALTÜRK'TE YENİ RADYOLAR KURACAK!

Şafak Karaman... KANALTÜRK'TE YENİ RADYOLAR KURACAK!

Müzik Prodüktörü Şafak Karaman, Kanaltürk Radyoları Genel Yayın Yönetmenliği' ne getirildi.

Alem Fm' i kurup hayata geçiren, Powertürk, Radyo 1, Radyo Tatlıses' te Genel Müdürlük yapan Şafak Karaman, radyoculuğunun yanısıra, televizyon programları, köşe yazıları ve prodüktörlüğünü yaptığı albümlerle tanınıyor.

Müziğe yıllardır hizmet ettiğini vurgulayan Şafak Karaman, Kanaltürk Radyo'da da müzik sektörüne hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak şunları anlattı:

YENİ RADYOLAR KURULACAK

Şafak Karaman grup içinde, Kanaltürk'e kardeş yeni radyoların da kurulacağını belirterek şöyle devam etti:

"Uzun vadede bakıldığında yeni radyo frekansları mutlaka olacaktır. Sadece Kanaltürk'le kalmayacak, çünkü medya grubu olarak genç dinamik ve yatırıma dönük bir şirket yapımız var."

TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM SOLİSTLER VAR

"Kanaltürk'e hizmet ederken bir taraftan da seçkin ve seçici olmakla müzik sektörüne de hizmet edeceğim. Seçkin olan ve seçici olan sanatçılarımız kendilerini takdir edeceğim için memnuniyet duyarlar. Seçkinlik kimliğine sahip olmayan isimler varsa da onlar bizi ilgilendirmez. Zaten onları radyoda çalmam programa da davet etmiyorum. Bir radyo istasyonunun marka değerini ulaştırabilmek için iyi şarkılar çalmak lazım. Bu yüzden müzik sektörüyle radyo beraber yürümekle yükümlü. Yapımcı prodüktör ve sanatçı iyi şarkı üretirse radyo zaten onu çalmak ister. İyi şarkı olmazsa radyo zaten olmaz. Bireysel olarak bir şarkıcıyı dinlemekten hoşlanmıyor olabilirim. Ama sokaktaki insan onu seviyor ve dinliyorsa onu çalarım. Bireysel olarak baktığımda. Türk popüler müziğinde her şeyi dinlemiyorum. Dinlemeye tahammül etmediğim bir sürü solist şarkıcı ya da şarkı olabilir. Halkın beğeni ölçüsünü baz alıyorsun ama bir taraftan da kendi yayınsal kalitene dikkat ederek bir denge kuruyorsun. İyi olan kaliteli olan bize katma değer sağlayacak olan her müzikal çalışmayı burada yayınlayabiliriz. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.