Safir... YAMAN’DAN YARDIM ELİ!

Safir... YAMAN’DAN YARDIM ELİ!

Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile kaybolma hikayesini anlatan Safir 20. bölümüyle 15 ocak Pazartesi günü saat 20.00'de ATV'de..

20.Bölüm Özeti:

Hem işini hem de evini kaybeden Feraye, bir süre Yaman’la ilişkisine ara vermek ister. Yaman bu konuda da her taşın altından çıkan Ateş’e karşı bilenmekte, onu suçlamaktadır.

Güneş ise ortadan kaybolan Ateş için endişelidir. Okan’ın da araya girmesiyle birlikte Yaman, Ateş’in
peşine bu defa hesap sormak için değil hayatını kurtarmak için düşer. Yaman Ateş’i kurtabilecek midir? Kardeşlik mi, düşmanlık mı galip olacaktır?

Ateş ise aynı saatlerde hayatını değiştirecek bir olayın içine doğru adım adım yürümektedir. Onu bekleyen tatsız sürpriz Yaman ve Ateş’i bir sırla birbirine bağlar.

Diğer taraftan Feraye, daha fazla ısrar etmek istemez ve atölyeden ayrılmaya karar verir. Aleyna ise ona gizli kapaklı iş bularak Ürgüp’ten gönderme peşindedir. Feraye, Aleyna’nın kurduğu tuzağa düşüp ünlü bir markadan gelen teklifi kabul edecek mi?

Bekir, işlediği cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte Cemile’ye birlikte kaçmayı teklif eder. Cemile bu teklife nasıl cevap verecek? Bekir diğer yandan intikam peşindedir.

Sırrını bilen tek kişi Yaman olduğuna göre adını veren de o olmalıdır. Yaman’ı ele geçiren Bekir ona karar vermesi çok zor bir seçenek sunar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.