Safiye Nur Şimşek ... HIRSIZLIKLA SUÇLANAN ŞEYMA SUBAŞI'YA ŞOK!..

Safiye Nur Şimşek ... HIRSIZLIKLA SUÇLANAN ŞEYMA SUBAŞI'YA ŞOK!..

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl 'is it ok' adlı bir çevrimiçi moda danışmanlığı uygulamasını tanıtmış, mühendis ve pist yarışçısı olan Safiye Nur Şimşek ise Subaşı'nın tanıttığı uygulamanın halihazırda kendisinin hayata geçirdiğini iddia ederek dava açmıştı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl 'is it ok' adlı bir çevrimiçi moda danışmanlığı uygulamasını tanıtmış, mühendis ve pist yarışçısı olan Safiye Nur Şimşek ise Subaşı'nın tanıttığı uygulamanın halihazırda kendisinin hayata geçirdiğini iddia ederek bir dava açmıştı. O dava sonuçlandı.

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile olan evliliğiyle tanınan, sosyal medya fenomeni de olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl kendisine ait olduğunu belirttiği 'is it ok" adlı çevrimiçi bir moda danışmanlığı uygulamasını tanıtmıştı. Mühendis ve pist yarışçısı olan Safiye Nur Şimşek, tanıtılan uygulamanın halihazırda kendisinin hayata geçirdiğini söyleyerek, Subaşı'na fikir hırsızlığı suçlamasıyla dava açmıştı. Görülen davada kazanan taraf Safiye Nur Şimşek oldu.

Şimşek, projenin kendisi tarafından yapıldığını ve fikrinin izinsiz olarak çalındığını söylemişti. Şimşek, davayı kazandığını Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. 

İŞTE SAFİYE NUR ŞİMŞEK'İN PAYLAŞIMI;

Safiye Nur Şimşek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.