Safiye Soyman... MUCİZE KREM ŞAŞIRTTI!

Safiye Soyman... MUCİZE KREM ŞAŞIRTTI!

Başarılı yorumcu Safiye Soyman, beyazlatıcı inci kremi kameralar karşısında deneyip takipçileri ile paylaştı.

Safiye Soyman'ı şaşırtan mucize krem: "Muhteşem bir ürün muhteşem!"

Türkiye'nin kozmetikte dışa bağımlılığını sona erdirmek için yola çıkan Acvit Kozmetik, ürettiği patentli ürünler ile Kozmetik Fuarlarında en çok dikkat çeken kozmetik markalarının başında geliyor.   

Ürettikleri ürünleri sanat ve cemiyet hayatındaki ünlü isimlere deneme amaçlı gönderen Acvit Kozmetik, siyah bölgeleri, akneleri, hassas bölge, koltuk altı bölgesi, yüz bölgesi ve bütün vücutta kararmış, esmer bölgeleri beyazlaştıran ve canlı bir görünüm kazan Acvit İnci Kremini ünlü Sanatçı Safiye Soyman'a test ettirdi. 

safiyesoyman_incikremi1.jpgsafiyesoyman_incikremi1.jpg

Kremi kamera karşısında test eden Safiye Soyman, ürünün beyazlatıcı etkisi karşısında şaşkınlığını "Muhteşem bir ürün, muhteşem"sözleri ile dile getirdi.   

Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin “Yabancı kozmetiklere ve kozmetikçilere önlem alınırsa dünya bizden hammadde ve kozmetik ürünü almak zorunda kalacaktır.

Böylece 500 milyar doları geçen dünya kozmetik pastasından yüzde 60 pay alabiliriz” diyerek ürettikleri yerli ürünlerle kozmetikte dışa bağımlılığı bitirmek için ürün çeşitlerini her geçen gün arttırdıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.