SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ TİYATRO!

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ TİYATRO!

27 Mart Dünya Tiyatro Gününde Artı365 Danışmanlık, pandemi sürecinde zor günler geçiren sanatçılara destek olmak ve herkesi dayanışmaya çağırmak için Mahşeri Cümbüş tiyatro topluluğuyla birlikte düzenlediği etkinliğe sağlık çalışanlarını ücretsiz davet etti.

27 Mart Dünya Tiyatro Gününde Sahnelere Destek

Davetlilerin kahkahalarla izlediği oyunun sonunda Artı365 Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Berat Süphandağ ve Mahşeri Cümbüş oyuncuları birlikte bir açıklama yaparak geçirdiğimiz zor günlerde sanatçılara verilen desteğin artmasını ve buna benzer etkinliklerin çoğalmasını umduklarını vurguladılar.

Ayrıca Berat Süphandağ; “Artı365 Danışmanlık olarak Dünya Tiyatro Gününde böyle bir faaliyete ön ayak olmaktan çok mutluyuz, insanı insana insanla anlatan bu değerli sahne sanatının değerini insana hasret kaldığımız bu günlerde daha iyi anlıyoruz” dedi.

Sağlık Çalışanlarına Küçük Bir Tebessüm

Sağlık çalışanlarının davetli olduğu etkinlikte Mahşeri Cümbüş ekibi ve Berat Süphandağ, “pandemi sürecinde en zor koşullarda fedakârca çalışan; haftalarca evlerinden, ailelerinden uzak kalan sağlık çalışanlarına bir nebze tebessüm ettirip keyifli vakit geçirebildiysek ne mutlu bize” diyerek ülkemizin sağlık ordusunu selamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.