Şahan Gökbakar... AKP’Lİ ALİ İHSAN YAVUZ TAKLİDİ KIRDI GEÇİRDİ!

Şahan Gökbakar... AKP’Lİ ALİ İHSAN YAVUZ TAKLİDİ KIRDI GEÇİRDİ!

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un sosyal medyada espiri konusu olan 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerini komedyen Şahan Gökbakar taklit ederek "Her şey çok güzel olacak" göndermesinde bulundu..

Ünlü oyuncu Şahan GökbakarAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un bir açıklamasında dediği "Bir şey olmasa bile kesinlikli bir şeyler oldu" sözlerini çektiği video taklidini yaptı

YSK'nin İstanbul seçimlerinin iptal etmesinin ardından açıklama yapan CHP İBB Ekrem İmamoğlu, "Artık herkes konuşacak sanatçılar konuşacak." diyerek ünlü isimlere çağrı yapmıştı. İmamoğlu'nun çağrısının ardından paylaşım yapan oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar, Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak "Bin bir zorlukla kurduysan bu Cumhuriyeti, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" dediysen ve bizi de bunu koruyun ne olursa olsun gençler diye görevlendirdiysen hitaben de, tamamdır... Merak etme... Ne olursa olsun güzel adam, ne olursa olsun" demişti.

Şahan Gökbakar şimdi de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un sarf ettiği, "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerini çektiği video ile taklidini yaptı. Gökbakar, çektiği videoyu "İyi günler diliyorum" notuyla paylaştı.

 

Gökbakar videosunda "Hiçbir olmamış olsa dahi her şey çok güzel olacak diyorum" diyerek mesajını da verdi.

 

 

Şahan Gökbakar'ın Ali İhsan Yavuz'u taklit ettiği komik videoya yorum atanlardan biri de Hacı Sabancı oldu. Sabancı, Şahan Gökbakar'ın taklit videosuna iki gülücük kondundu.

 

Gökbakar, yaptığı bu taklit sonrasında kendisini kıyasıya eleştiren ve sanatçının tarafsız olması gerektiğini söyleyen takipçilerine yine hesabı üzerinden çarpıcı bir mesaj verdi.

 

İşte Şahan'ın YSK'ya gönderme niteliği taşıyan o paylaşımı:

[Haber görseli]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.