Şahane Hayatım... ALDATILMAK ŞEBNEM'E AĞIR GELİR!

Şahane Hayatım... ALDATILMAK ŞEBNEM'E AĞIR GELİR!

Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alan Şahane Hayatım 29 Kasım Çarşamba saat 20.00'de 5. bölümüyle Fox TV'de...

Bıçak yarası sonunda Şebnem’i yatağa düşürdü! Yüksek enfeksiyon yüzünden Mesut’un bakımına muhtaç kalan Şebnem, Niyazi’nin açtığı yarayı Mesut’a nasıl açıklayacak?

Şebnem’den başından beri şüphelenen Mesut, sonunda aradığı ipucunu elde edip Şebnem’in üzerine tüm gücüyle gidecekken onu durduran ne olacak?

Melisa, Onur’u elde etmeye kararlı! Ancak karşısında Şebnem gibi dişli bir rakip varken işi çok zor. Madem öyle el arttırsın, ortalığı biraz daha karıştırsın, Şebnem’in dibine kadar girip ona kendi evinde meydan okusun!

Hem de yanında yepyeni ve gizemli bir oyuncuyla… Peki kim bu tehlikeli oyunun yeni ve şaşırtıcı üyesi?

Şebnem’in geçmişi onu bir türlü rahat bırakmıyor, Selo ve Izbandut onu bulmak için kalkıp Mange’ye kadar geliyor! Melisa, Onur ve Mesut’la mücadele ederken Şebnem, şimdi de hayatını tehlikeye sokacak bu ikiliden kendini sıyırmak zorunda!

Güvenecek, yardım isteyecek kimsesi yokken Selo ve Izbandut’tan kurtulmayı başarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.