Şahane Hayatım... ŞEBNEM'İN MELİSA'DAN İNTİKAMI ACI OLACAK!

Şahane Hayatım... ŞEBNEM'İN MELİSA'DAN İNTİKAMI ACI OLACAK!

Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alan Şahane Hayatım 17 Ocak Çarşamba saat 20.00'de 11. bölümüyle Fox TV'de...

Şebnem’le geçmişten gelen bağını öğrenen Selo, Şebnem’le yüzleşmeye karar verir.

İkiliyi göz hapsine alan Mesut ise Şebnem’i azılı düşmanıyla yan yana görünce beyninden vurulmuşa döner.

Öte yandan Aysel ise Şebnem’in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye kararlıdır. Bu yüzden Şebnem’in ailesiyle tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir!

Melisa, Şebnem’in kendisine olan öfkesini kullanarak Onur’u kendi tarafına çeker ve şirkette önemli bir görev alır.

Şebnem’in ise Melisa’dan intikamı acı olacaktır. Ve bu hamle Gümüşçü ailesinin ortasına bomba gibi düşecektir!

‘ŞAHANE HAYATIM’A

CANSEL ELÇİN KONUK OLUYOR

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm ekran başına kilitleyen FOX’un Ay Yapım imzalı dizisi ‘Şahane Hayatım’a bu hafta yeni bir isim daha konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta kadroya konuk olarak dahil olan Ece Uslu’dan sonra bu hafta heyecanla beklenen yeni bölümde Cansel Elçin ‘Ahmet’ karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

canselelcin-sahanehayatim.jpg

Kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimlerin buluştuğu ‘Şahane Hayatım’ dizisinin hikayesinde heyecan giderek yükseliyor.

Şebnem, Onur, Mesut ve Melisa cephesinde durumlar iyice karışırken geçtiğimiz hafta diziye konuk olarak katılan Ece Uslu’nun ardından bu hafta da diziye ‘Ahmet’ karakteriyle Cansel Elçin konuk oluyor.

Uslu’nun hayat verdiği ‘Ece’ Şebnem’in hayatının kötü gidişine farklı bir yön verirken ‘Ahmet’in olayların seyrini nasıl etkileyeceği sorusu ise yeni bölümde cevap bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.