Şahane Hayatım... ŞEBNEM'İN SABRI TAŞTI!

Şahane Hayatım... ŞEBNEM'İN SABRI TAŞTI!

Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alan Şahane Hayatım 22 Kasım Çarşamba saat 20.00'de 4. bölümüyle Fox TV'de...

Şebnem’de sabır taştı! Melisa’nın burnunun dibine kadar girmesi Şebnem için son damla oldu! Önünde iki yol var: Ya Onur’un karşısına geçip kırılan kalbinin hesabını soracak ya da…

Didem’le kafa kafaya verip Melisa’nın hakkından gelecek. Canı çok yanan Şebnem kendine hakim olup Melisa’ya hak ettiğini verebilecek mi?

Melisa, Aysel’in sözünü dinlemeyip Şebnem’e meydan okudu. Onu defalarca kendi sözünden çıkmaması için uyaran Aysel, gözde gelin adayının cüretkar tavırları karşısında ne yapacağını bilemiyor.

Diğer yandan Melisa’nın dönüşüyle Onur’un kafası karıştı mı, hisleri ondan yana döndü mü anlamaya çalışıyor. Yeni dengeleri kurmak için çok uğraşan Aysel, Şebnem’den gelecek sürpriz hamle karşısında ayakta kalmayı başarabilecek mi acaba?

Mesut, Şebnem’in onu üst mercilere şikayet ettiğini öğrenince neye uğradığını şaşırıyor. Tam Niyazi meselesinin peşini bırakacak derken bu şikayet Mesut’un bilenmesine ve yeniden harekete geçmesine neden oluyor.

Şebnem tam kurtuldu zannederken, karşısına başka bir yoldan çıkan Mesut, bu kez Şebnem’in sırrına hiç olmadığı kadar yaklaşıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.