Şahika Ercümen... '20 YILDIR PATATES KIZARTMASI YEMEDİM!'

Şahika Ercümen... '20 YILDIR PATATES KIZARTMASI YEMEDİM!'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Türkiye Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen oldu.

Keyifli anların yaşandığı ‘Hadi Be’ canlı yayınında Şahika Ercümen, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

20 Yıldır Patates Kızartması Yemedim

Sağlıklı beslenme takıntısı olduğunu ve 20 yıldır hiç patates kızartması yemediğini söyleyen Şahika Ercümen “Diyetisyenlikte yaptığımdan dolayı sağlıklı beslenme takıntım var.

Survivor’da uygulayamadım ve bunun çok faydasını gördüm. 20 yıldır hiç patates kızartması yemedim ama orada mecburen yedim. Türkiye’ye döndükten sonra 5 kilo aldım” dedi.

Karakterimi Değiştiremem

Survivor’da kimseye tepki göstermemesinin sebebini başkasına göre karakterini değiştirmeyeceğinden dolayı olduğunu söyleyen Şahika Ercümen “Survivor’da kimseye tepki göstermememin nedeni başkasına göre karakter değiştiremem.

Ben kendi seviyemde cevap veriyorum. Sakin ve olaylardan ders çıkarmaya çalışan birisiyim” dedi.

Köpek Balıklarından Değil İnsanlardan Korkuyorum

İnsanların su altında köpekbalıklarından korkup korkmadığını sürekli sorduklarını söyleyen Şahika Ercümen “İnsanlar sürekli suyun altındaki canlılardan, özelliklede köpek balığından korkmuyor musun diyorlar?

Bende insanlardan daha çok korkuyorum köpek balığından değil diye cevap veriyorum” dedi.

Nusret’teki Hesabı Görünce Şaşırdılar

Survivor’dan ayrıldıktan sonra ilk gün bir şey yemediğini ailesiyle daha sonra gittiği restoranda annesinin hesabı görünce çok şaşırdığını söyleyen Şahika Ercümen “ Survivordan ayrıldıktan sonra ilk akşam hiçbir şey yemedim.

Ailemle buluştuktan sonra Nusret’te et yemeye  gittik. Bir de yiyemediklerimi paket yaptırdım evde getirdim. Hesap gelince annem çok şaşırdı. Ailem  Çanakkale’de hiç öyle bir hesap görmemişler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.