SAHNE İSTANBUL`DA LİNET FIRTINASI!

SAHNE İSTANBUL`DA LİNET FIRTINASI!

BVS Group`a ait Sahne İstanbul`da Linet fırtınası esti. Arabesk ve fantezi müziğin güçlü kadın sesi, kendine has yorumuyla söylediği şarkılarla yüzlerce konuğa son derece özel bir müzik gecesi yaşattı.

'Yabancı', 'Akşam Güneşi, 'Adını Sen Koy','Bulamazsın', 'Sil Baştan', 'Boşvere Boşvere', 'Nerdesin?', 'Aslan gibi', 'Sarıl Bana', 'Sustum' gibi geçmişten günümüze, hem neşeli, hem de insanı hüzünlendiren aşk şarkılarını peş peşe seslendiren Linet, Whitney Houston'un dünyaya sevdirdiği 'I will always love you' isimli İngilizce şarkıyı da yorumlayarak konukları şaşırttı.

Sahne İstanbul'a Linet'i dinlemeye gelenler arasında en güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ve eşi Didem Şahin'de vardı.

Linet bir ara Selami Şahin'i sahneye davet etti. Bunun üzerine sahneye çıkan Selami Şahin sevilen şarkısı ''Özledim'i seslendirdi.

Nossa Costa'daki programı sonrasında Linet'i dinlemeye geldiğini söyleyen Şahin, 'Ne mutlu bana ki şarkılarımı hep çok iyi sesler yorumladı,sizde bu isimlerden birisiniz' diyerek Linet'e övgüler yağdırdı,

Linet, 'Hayatta Her Şey Kısmet' isimli şarkıyı söylerken Sahne İstanbul'u dolduran hayranları kendisine hep bir ağızdan eşlik etti.

Öyle ki Linet bir ara sustu ve şarkıya hayranları devam etti. Bu tablo gece boyunca pek çok şarkıda yaşandı.

Sahne İstanbul'da önümüzde ki hafta 12 Aralık Cuma Yıldız Tilbe, 13 Aralık Cumartesi Fatih Ürek sahne alacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.