SAHNEDE KANLAR İÇİNDE KALDI!..

SAHNEDE KANLAR İÇİNDE KALDI!..

Genç rockcu çılgınlıkta sınır tanımadığını İzmir'deki konserinde bir kez daha gösterdi.

İzmir'e her gelişinde izdihama neden olan ve aynı mekanda birçok defa sahneye çıkan Hayko Cepkin, yine kalabalık bir geceye imza attı.

Sahneye normal bir şekilde çıkan ve daha sonra üstü başı kan revan içinde kalan Hayko Cepkin, hayranlarını şaşkına çevirdi. Önce kısa bir süre korkuya kapılan İzmirli rockseverler, bunun gösterinin bir parçası olduğunu anlayınca gecenin tadını çıkarmaya başladı.

Konserlerinde sürekli olarak ilginç kıyafetleri ile sahneye çıkan ve kendi tarzını yaratan Hayko, "Bu bir kabus. Size de bu kabusu ancak bu şekilde sunabilirim. Şu anda geceye ve şarkılarıma en uygun kostüm olarak üzerimdekileri seçtim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.