Şahsenem? KAPAĞI TEKİRDAĞ'A ATTI !..

Şahsenem? KAPAĞI TEKİRDAĞ'A ATTI !..

Eğlence dünyası son dönem yasaklarla birlikte önemli bir sekteye uğruyor ve sahnelerdeki hareketlilik İstanbul'un dışına doğru kayıyor.

Sesi, yorumu ve güzelliğiyle haklı bir şöhrete kavuşan Şahsenem, Tekirdağ'lı sevenleriyle muhteşem geceler yaşıyor ve yaşatıyor. Tekirdağ T-Point Asmalı isimli mekanda üç gün öncesinden dolan rezervasyonla programına devam ediyor.

Uzun zamandır süregelen programına Tekirdağlıların yoğun ilgi göstermesinden çok memnun olduğunu dile getiren Şahsenem" İstanbul gibi büyük şehirler eğlenceye doymuş Tekirdağlı sevenlerimle hem eğleniyorum hem eğlendiriyorum" dedi.

Trakya bölgesi insanının eğlenceyi ve eğlenme kültürünü çok iyi bildiğini sözlerine eklerken, eğlence dünyası Trakya'da vur patlasın çal oynasın devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.