Sakiler- İkilem... KÜÇÜKÇİFTLİK PARKINDA!

Sakiler- İkilem... KÜÇÜKÇİFTLİK PARKINDA!

Bu yıl müzik listelerini altüst eden "Sakiler" ve " İkilem", 30 Ağustos'ta, Avrupa'nın en iyi konser mekanlarından biri olan Küçükçiftlik Park'ta muhteşem bir performans sergileyecekler...

Sakiler ve İkilem KüçükÇiftlik Park’ta...

30 Ağustos, Pazartesi akşamı şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta Sakiler ve İkilem sevenleriyle buluşacak.

Yeni nesil alaturka diyebileceğimiz sound’un temsilcileri;

"Dünyadan Uzak" coverıyla unlenen "Sakiler" ve kisa surede agzimiza dolanan "Bir Sebebi Var" ile tanınan İkilem" müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Moko Yapım ve URU iş birliğinde gerçekleşecek konserde hijyen ve sosyal mesafe kuralları en üst düzeyde uygulanmaya devam edecek.

KüçükÇiftlik Park, 30 Ağustos Pazartesi akşamı şahsına münhasır yorumuyla milyonların beğenisini kazanan Sakiler’i konuk edecek.

ikilem-2x1.jpg

Müzik tutkunları, sesindeki Müslüm Gürses notalarıyla adından söz ettiren grubun solisti Hasan Gözetlik’e eşlik ederken KüçükÇiftlik Park’ta hafızalara kazınacak bir gece yaşayacak.

Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’dan oluşan Sakiler, Pinhani’ye ait olan "Dünyadan Uzak" şarkısıyla çok beğenildi.

Grup, "Adımız Ayyaş", "Selamı Var" gibi şarkılarının ardından geçtiğimiz ay yeni teklileri "Aşığın Kaderi " ile hayranlarıyla buluştu.

30 Ağustos konseri "Bir Sebebi Var" şarkısıyla aylarca müzik listelerinde kalan, şimdi de "Kaybolurum Gülüşünde" şarkısıyla adından söz ettiren İkilem ile başlayacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.