Salih Güney... BELGİN DORUK'LA YASTIKSIZ ÖPÜŞTÜK!

Salih Güney... BELGİN DORUK'LA YASTIKSIZ ÖPÜŞTÜK!

Radyo Turkuvaz'da hey gidi günler programının bu haftaki konuğu Yeşilçam'ın en yakışıklı ve en başarılı aktörlerinden biri olan Salih Güney idi.

Salih Güney "Altın Portakal Jüri Başkanlığı için ne dedi ?"

Salih Güney ; "Yeşilçamda en iyi öpüşen erkek benim "ve "Belgin Doruk ile öpüşürken bile yastık koymadık " dedi.

Radyo Turkuvaz'da hey gidi günler programının bu haftaki konuğu Yeşilçam'ın en yakışıklı ve en başarılı aktörlerinden biri olan Salih Güney idi. Sinemadaki yıllarını,anılarını ve şimdiye kadar hiçbir yerde paylaşmadığı sırlarını Radyo Turkuvaz dinleyicisi ile paylaştı.

Siyah beyaz Salih Güney fotoğrafları ve afişleriyle kaplanan yayın stüdyosu ile kendisine sürpriz yapan Radyo Turkuvaz programcısı Yağmur Kalyoncu, sanatçı ile Yeşilçam anılarını dinleyicileri ile paylaştı.

Bu yıl 49.Antalya Altın portakal Film Festivalinde Yaşam boyu onur ödülü verilecek olan Salih Güney ,uzun zamandır tartışmalara konu olan juri başkanlığındaki Hülya Avşar için "Hülya Avşarı keşfeden ben ve Fikret Hakan'dır.İlk kez bizim filmimizle sinemaya başlamıştır.Şimdi kendisini jüri başkanlığında görmek çok sevindirici." yorumunu yaptı.

Yeşilçam'ın bir diğer unutulmaz aktörü Engin Çağlar'ın yayına bağlanmasıyla, iki aktörün tatlı sert atışmasıyla program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.