Şampiyon... FIRAT BÜYÜK BİR İKİLEMİN ORTASINDA!

Şampiyon... FIRAT BÜYÜK BİR İKİLEMİN ORTASINDA!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve “Kafkas” lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’nın ringlere dönme mücadelesini konu alan “Şampiyon”, 23 Temmuz Perşembe akşamı 31. bölümüyle ekranlara geliyor…

Güneş’in ani rahatsızlığı Fırat ve ailesinin sımsıkı kenetlenmesine vesile olmuştur. Güneş’e uygun dokunun bulunabilmesi için hepsi donör olur.

Güneş’in hastalığı, Yaman’ın vasiyetinin yerine gelmesine ve geride bıraktığı ailesinin kenetlenmesine olanak sağlamıştır. Fakat bir yandan da zorluklarla mücadele etmeleri gerekmektedir.

Hastaneden eve döndükleri gün, Tansel’in onlar için hazırladığı kötü sürprizle yüzleşirler. Tansel evlerini dağıtmış, darmaduman etmiştir.

Zafer ve Fırat ikilisi bu manzarayla karşılaştıkları an durumu Güneş’ten saklayıp, el birliğiyle evi toplayarak Güneş’e hiçbir şey belli etmeden bu güçlüğün de üstesinden gelirler.

Bu arada Fırat ve diğerlerine büyük bir haber gelir. WBC’de Dünya şampiyonu olan efsanevi İrlanda asıllı İngiliz boksör Sean McVardy Fırat’a maç teklifinde bulunur.

Zafer ve diğerleri bu haberle birlikte çılgına dönerler. Yaman’ın bir vasiyeti daha gerçekleşecektir bu sayede.

Fakat Fırat düşüncelidir. Oğlunu bu halde bırakıp gitmek istemez. Önceliği onun sağlığıdır ve böylesi bir süreçte onun elini bırakmayacaktır.

Öte yandan Suna’dan da iyi haber gelir. Güneş için için seferber olan hiç kimsenin dokusu uymamıştır. Ancak bir kişi hariç…

Babası Fırat. Şimdi Fırat, büyük bir ikilemin ortasındadır. Ya oğluna umut olabilmek için bir an önce ameliyat masasına yatacak ya da ömrü hayatının en büyük maçına çıkacaktır.

Fırat tereddüt etmeksizin oğlunu seçer ve ameliyat için gün alınır. Fakat ameliyat günü onları hiç beklenmedik bir sürpriz beklemektedir. Olabilecek en kötü sürpriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.