Samy Ertan... KALAMIŞ PAYSAGE'DA EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI!..

Samy Ertan... KALAMIŞ PAYSAGE'DA EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI!..

Kadıköy’ün büyülü dünyasında yer alan marinanın gözbebeği Kalamış Paysage Restaurant İstanbul gecelerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

En çarpıcı masmavi deniz suları eşliğinde cennetten bir köşe anımsatarak  konuklarına kendilerini özel hissettirmeyi başarıyor.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve Paysage sahnesinde olmanın en büyük hayali olduğunu dile getiren Samy Ertan zengin  orkestrasıyla  dopdolu bir enerji ve sahne şovları eşliğinde göz doldurdu.

Söylediği şarkılar sonrası ara vermeden devam ederek  hayranları tarafından uzun süre alkışlanan sanatçı, yaklaşık 4  saat sahnede kalarak profesyonelliğiyle takdir topladı.

Yaklaşık 16 yıldır profesyonel olarak sürdürdüğü müzik hayatındaki albüm çalışmasında Türk Popunun Kraliçesi ve ünlü bestecisi Yıldız Tilbenin desteğini alarak, ‘’Aşk Bahçem" isimli şarkıda ise güçlü yorumuyla Elif Karlı eşlik etmişti.

Sahnesini doğum gününe özel sevenleriyle kutlayarak geçiren ünlü sanatçı  kıvrak dansıyla müziğin ritmine akıp giderken  kadın konukları tarafından elle tatlı tacize uğrayıp  bozuntuya vermeden dansına  devam etti. 

Program boyunca kendi  tasarımlardan oluşan kostümlerini özel olarak seçerek şıklığını dostlarının beğenisine sunarken şarkıcı, besteci, tasarımcı kimliğini hatırlatıp kiminin ‘’hoşuna’’ kimininse ‘’zoruna’ gittiğini dile getirdi.

Cemiyet hayatından Şengüller İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengül, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Dr.Deniz Öner, Milli Yüzücü Burak Sezgin ve Yüzme Klubü Üyeleri, Allianz Sigorta Temsilcileri olmak üzere gecenin şeref veren konukları arasındaydı.

Tarzını popüler güncellikteki klup ve meyhane şarkılarıyla çeşitlendiren (zenginleştiren) sanatçı sabahın ilk ışıklarına kadar eşsiz yorumu, içten tavrı, kalbe dokunan ezgileriyle dinleyicileri tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Genç yaşına rağmen uzun bir müzik geçmişine sahip olan Samy Ertan, 16 yıldır profesyonel olarak sürdürdüğü sahne hayatını ilk maxi single çalışması ile taçlandırdı.

Önemli müzisyenlerin eşlik ettiği "Nihayet" isimli Maxi Single’da, Samy Ertan’ın kendi bestelerinin de yer aldığı 3 şarkı bulunuyor.

"Aşk Bahçem" isimli şarkıda, Samy Ertan'a güçlü yorumuyla Elif Karlı eşlik ediyor. Ayrıca daha önce Yıldız Tilbe tarafından seslendirilen, söz ve müziği ünlü şarkıcının kendisine ait olan "Çok Zor" isimli şarkı ise Yıldız Tilbe’den sonra ilk kez Samy Ertan yorumuyla dinleyiciler ile buluştu.

Maxi single’ın ilk klip çalışması “Çok Zor” isimli şarkıya yapılarak müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Albümde ayrıca sözleri Sezgin Işık'a, bestesi ise yine Samy Ertan'a ait "Gücüm Kalmadı" isimli iddialı bir slow şarkı yer alıyor.

Samy Ertan’ın ilk maxi single çalışması “Nihayet”, Musicom etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.