SANAT DÜNYASI YAS DOLU BİR AYI GERİDE BIRAKTI!..

SANAT DÜNYASI YAS DOLU BİR AYI GERİDE BIRAKTI!..

Magazin ve sanat dünyası yas dolu bir ayı geride bıraktı. Türk sinemasının üstad isimlerinden Fikret Hakan ve Hakan Balamir’in hayatını kaybetmesinin ardından, müzik dünyasından da acı bir haber geldi. Harun Kolçak da 62 yaşında yaşamını yitirirdi...

Diğer yandan ünlü manken Adriana Lima ve Metin Hara’nın magazin gündemine bomba gibi düşen aşklarının, reklam olduğu iddiaları da çok konuşuldu. İşte Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporunun detayları…

Medya Takip Merkezi’nin her ay düzenli hazırladığı, magazin ve sanat dünyasında yaşanan gelişmeleri içeren Temmuz ayı raporu açıklandı. 

Ünlü popçu Demet Akalın, verdiği konserlerle yaz sezonuna hızlı girerken, sevenlerini de coşturmaya devam etti. Yaz sezonunu çalışarak geçiren ünlüler arasında yer alan Demet Akalın’ı, eşi ve kızı da yalnız bırakmadı. Rapora göre, Demet Akalın 5 bin 184 haberle listenin zirvesinde yer aldı. 

Müzik dünyasının usta ismi Harun Kolçak’tan gelen acı haber, sanat dünyasını yasa boğdu. 62 yaşındaki sanatçının ölümünün ardından birçok ünlü, sosyal medya aracılığıyla üzüntülerini paylaştılar. Harun Kolçak, 4 bin 53 habere konu olarak listenin ikinci sırasında yer aldı. 

Megastar Tarkan’ın geçtiğimiz ay merakla beklenen albümü sevenleriyle buluşurken, şimdilerde ise

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.