Balık Ayhan'ın kızı Şans Küçükboyacı SİBEL CAN VE KİBARİYE’YE SERT SÖZLER!

Balık Ayhan'ın kızı Şans Küçükboyacı SİBEL CAN VE KİBARİYE’YE SERT SÖZLER!

Şans Küçükboyacı, vefat eden babası Balık Ayhan’a taziye bile iletmeyen Sibel Can ve Kibariye’ye sert çıktı: “Bir telefonu bile çok gördüler.”

“BABAMIN CENAZESİNE GELMEDİLER, BİR TAZİYE BİLE ÇOK GÖRÜLDÜ” 

Roman müziğinin sevilen ismi Balık Ayhan'ın geçtiğimiz hafta vefat etmesinin ardından, kızı Şans Küçükboyacı’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Küçükboyacı, babasının uzun yıllar birlikte sahne aldığı sanatçılar Sibel Can ve Kibariye’nin ne cenazeye katıldığını ne de bir başsağlığı telefonu açtığını belirterek tepkisini dile getirdi. 

DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak’a konuşan Şans Küçükboyacı, “Babamla yıllarca aynı sahneyi paylaştılar. Emeğe ve geçmişe en azından bir telefonla saygı gösterilebilir. Ama maalesef bir taziye telefonunu bile çok gördüler” sözleriyle Sibel Can ve Kibariye'ye açıkça sitem etti. 

screenshot-20250518-1703002.jpg

Babasının hastalığı süresince yanında olan ve cenazeye katılan kişi ve kurumlara teşekkür eden Küçükboyacı, “Doktorlarımız ellerinden geleni yaptı ama babam kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. Hâlâ toparlanamadık. Özellikle annem için çok zor bir dönem. Cenazede gözüm pek kimseyi seçemedi ama kendime geldiğimde Erkan Can’ı gördüm. Ona ve diğer gelen, arayan herkese minnettarım” dedi. 

Cenazeye katılan ve taziyede bulunan isimler arasında MESAM Başkanı Recep Ergül, şarkıcı Ümmiye, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve sanatçı Cüneyt Şentürk gibi isimler yer aldı. Kobra Murat, Tarık Mengüç, Okan Karacan, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun gibi sanatçılar da arayarak başsağlığı dileklerini iletti. 

screenshot-20250518-1546332.jpg

Şans Küçükboyacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da taziye mesajı gönderdiğini belirterek “Ellerinden öpüyorum, teşekkür ederiz” dedi. 

Babasının hatırasını yaşatmak için elinden geleni yapacağını belirten Küçükboyacı, “Babama olan sevgim ve saygımla, onun adını her yerde yaşatacağım. Yarım kalan ne varsa hepsini tamamlayacağım. Kimseye unutturmayacağım” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.